Nerdrums skjulested avslørt

- Har levd i skjul i åtte år.

I FRANKRIKE: Maleren bruker slottet i Frankrike til undervisning av elever. Foto: SCANPIX
I FRANKRIKE: Maleren bruker slottet i Frankrike til undervisning av elever. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maleren Odd Nerdrum (67) har ikke latt seg intervjue siden han dro i eksil til Island for åtte år siden. I tillegg lar han seg kun avbilde bakfra.

Nå skriver VG at Nerdrum lever et hemmelig slottsliv i en forstad utenfor Paris i Frankrike.

- Nerdrum har dette stedet i Frankrike som han benytter til undervisning av elever fra USA og Europa. Vi mottar nok 150 henvendelser i året. Formålet med stedet er å sørge for at tradisjonen han representerer ikke dør ut. Nerdrum føler det som en forpliktelse å videreføre sine kunnskaper til en ny generasjon uten å forlange noen form for vederlag, sier Bjørn Li, styreleder i The Nerdrum Institute til VG.

Slottet, Chateau de Banlieue, ble kjøpt samme år som Nerdrum kom tilbake til Norge fra Island. Det eies av Maison Lafitte ApS, et selskap som styres av Nerdrums kone Turid Spildo.

- Jeg husker ikke navnet, men jeg ser ham ofte i hvit kjortel og mørk frakk sammen med barna. Han smiler, hilser på alle og virker veldig hyggelig, sier en eiendomsmegler til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tiltalt for grov skatteundragelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer