Nerdenes skyhøye lønnskrav

«Big Bang Theory»-stjernene kan få ekstrem lønssøkning.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Big Bang Theory»-stjernene Kaley Cuoco (27), Jim Parson (40) og Johnny Galecki (38) kan le hele veien til banken.

Nå skal de tre TV-stjernene angivelig ha gått sammen for å forhandle frem en ny avtale med produsentene av det populære TV-programmet. Den nye avtalene skal ifølge Contactmusic.com gi skuespillerene tre millioner kroner per episode.

POPULÆR: TV-serien «Big Bang Theory» har blitt en enorm suksess. I Norge sendes serien på TVNorge. Foto: TVNorge
POPULÆR: TV-serien «Big Bang Theory» har blitt en enorm suksess. I Norge sendes serien på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

Ifølge Deadline.com har trioen forhandlet frem nye avtaler sammen siden 2010. Hvis lønnsforhøyelsen går gjennom, vil de tre øke lønningsposen per episode med nærmere to millioner kroner.

De to nye skuespillerene i serien, Mayim Bialik (37) og Melissa Rauch (33), skal også være på vei til å fornye kontraktene sine.

FORHANDLINGER: De to nye skuespillerene i serien, Mayim Bialik og Melissa Rauch, skal også være på vei til å fornye kontraktene sine. Foto: All Over Press
FORHANDLINGER: De to nye skuespillerene i serien, Mayim Bialik og Melissa Rauch, skal også være på vei til å fornye kontraktene sine. Foto: All Over Press Vis mer

Duoen, som ble et fast innslag i TV-serien i 2010 etter en rekke gjesteopptredener, tjener for øyeblikket mellom 100 000 og 200 000 kroner per episode. Den summen kan nå i minste fall dobles. Det har også gått rykter om at de to kan få en lønn per episode på rundt 500 000 kroner.

DATET SUPERMANN: Kaley Cuoco datet inntill nylig «Man of Steel»-stjernen Henry Cavill. Foto: FameFlynet Sweden
DATET SUPERMANN: Kaley Cuoco datet inntill nylig «Man of Steel»-stjernen Henry Cavill. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Det hevdes at TV-seriens store stjerne, Kaley Cuoco, som nylig datet «Man of Steel»-stjernen Henry Cavill, var overveldet av all oppmerksomheten kjærlighetslivet hennes har fått etter suksessen.

- Hun ble overveldet av all oppmerksomheten Supermann-forholdet hennes fikk. Hun er ikke vant til så mye oppmerksomhet og kaos i livet sitt, sier en kilde til nettsiden.

LES OGSÅ:  I armene på ny mann tre uker etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer