NBA BASKET: Nelly deltok i et kjendislag i basket, og havnet på strippeklubb sammen med flere av deltagerne etterpå. Tre personer ble alvorlig skadet da det ble utløst skudd. Foto: All Over Press
NBA BASKET: Nelly deltok i et kjendislag i basket, og havnet på strippeklubb sammen med flere av deltagerne etterpå. Tre personer ble alvorlig skadet da det ble utløst skudd. Foto: All Over PressVis mer

Nelly i skytedrama

Rapperen Nelly unngikk så vidt kulene, da tre personer ble alvorlig skadet under en skyteepisode på en strippeklubb.

Hot in here!

SEHER.NO: Skuddvekslingen startet da flere berømtheter ifølge Aftonbladet kastet tusenvis av dollar opp i luften og på scenen. Kulene føk mens stripperne sloss for å få fatt i pengene på Minxx Gentleman's Club i Las Vegas.


LES OGSÅ: Rap-bråk på strippeklubb

Nelly hadde spilt basketball for NBA's kjendislag , sammen med blant andre filmstjernen Chris Tucker og  rap-kollega Bow Wow i en showkamp.

Det var på nachspielet etter basketkampen at skuddvekslingenstartet. Tre personer er alvorlig skadet, og politiet leter fortsatt etter gjerningsmannen.

FESTET HARDT: P. Diddy og Snoop Dog spytter ikke i glasset

Det kan virke som rapmiljøet er løsere på avtrekkeren enn andre. Den kjente rapperen 2Pac ble skutt og drept i Las Vegas i 1996. Notorious B.I.G ble skutt og drept i et gjengoppgjør i 1997.

SE HER TV: P. Diddy intervju

Andre rappere som er løse på avtrekkeren er blant andre P. Diddy (Sean Combs), som har møtt i retten for ulovlig besittelse av våpen, og en tidligere kollega - Jamal "Shyne" Barrow - er dømt for mordforsøk.

GRUPPSESEX I CHAMPAGNE: Diddys ville liv

Hip-hop artisten 50 cent har blitt skutt ikke mindre enn ni ganger, og går nesten aldri ut uten skuddsikker vest. Og i 1996 ble Snoop Dog frikjent for drap, etter at et gjengmedlem ble drept under en skyteepisode hvor et kjøretøy med rapperen inni var involvert.Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.