NBA BASKET: Nelly deltok i et kjendislag i basket, og havnet på strippeklubb sammen med flere av deltagerne etterpå. Tre personer ble alvorlig skadet da det ble utløst skudd. Foto: All Over Press
NBA BASKET: Nelly deltok i et kjendislag i basket, og havnet på strippeklubb sammen med flere av deltagerne etterpå. Tre personer ble alvorlig skadet da det ble utløst skudd. Foto: All Over PressVis mer

Nelly i skytedrama

Rapperen Nelly unngikk så vidt kulene, da tre personer ble alvorlig skadet under en skyteepisode på en strippeklubb.

Hot in here!

SEHER.NO: Skuddvekslingen startet da flere berømtheter ifølge Aftonbladet kastet tusenvis av dollar opp i luften og på scenen. Kulene føk mens stripperne sloss for å få fatt i pengene på Minxx Gentleman's Club i Las Vegas.


LES OGSÅ: Rap-bråk på strippeklubb

Nelly hadde spilt basketball for NBA's kjendislag , sammen med blant andre filmstjernen Chris Tucker og  rap-kollega Bow Wow i en showkamp.

Det var på nachspielet etter basketkampen at skuddvekslingenstartet. Tre personer er alvorlig skadet, og politiet leter fortsatt etter gjerningsmannen.

FESTET HARDT: P. Diddy og Snoop Dog spytter ikke i glasset

Det kan virke som rapmiljøet er løsere på avtrekkeren enn andre. Den kjente rapperen 2Pac ble skutt og drept i Las Vegas i 1996. Notorious B.I.G ble skutt og drept i et gjengoppgjør i 1997.

SE HER TV: P. Diddy intervju

Andre rappere som er løse på avtrekkeren er blant andre P. Diddy (Sean Combs), som har møtt i retten for ulovlig besittelse av våpen, og en tidligere kollega - Jamal "Shyne" Barrow - er dømt for mordforsøk.

GRUPPSESEX I CHAMPAGNE: Diddys ville liv

Hip-hop artisten 50 cent har blitt skutt ikke mindre enn ni ganger, og går nesten aldri ut uten skuddsikker vest. Og i 1996 ble Snoop Dog frikjent for drap, etter at et gjengmedlem ble drept under en skyteepisode hvor et kjøretøy med rapperen inni var involvert.