SATT NED FOTEN: Pål Gordon Nilsen nektet sønnen sin Liverpool-drakt. Selv er han Manchester United-fan. Foto: NRK
SATT NED FOTEN: Pål Gordon Nilsen nektet sønnen sin Liverpool-drakt. Selv er han Manchester United-fan. Foto: NRKVis mer

Nektet sønnen Liverpool-drakt

- Jeg følte meg litt som en dårlig far, innrømmer NRK Sportens Pål Gordon Nilsen.

SEHER.NO: NRK-programlederen Pål Gordon Nilsen (36) loser det norske folk gjennom mange timer med olympiske leker fra Vancouver i disse dager. Men sportsinteressen begynte med en drøm om å bli fotballproff.

– Jeg var en aktiv tenåring. Jeg drev både med ski, løping og fotball. Men det var fotball jeg var best i. Drømmen var i flere år å flytte til England og få en karriere som profesjonell fotballspiller, forteller Nilsen til Se og Hør.

Det var Manchester United som var det store favorittlaget. Og da eldstesønnen Petter (5) ønsket seg en Liverpool-drakt, var det bare å glemme.

– Han hadde hørt av de eldre gutta i barnehagen at Liverpool var bedre enn Manchester United. Jeg sa at han kunne få hva som helst annet. Liverpool gikk rett og slett ikke! Jeg fikk overtalt ham til å velge en Brasil-drakt i stedet. Da følte jeg meg litt som en dårlig far, men det stakk så dypt, sier han til bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ser OL med pulsklokke