Nektet sex i seks måneder

Jamie og Lynne Spears har satt foten ned.

PASSER PÅ: Jamie Spears har full råderett over datteren Britney. Han og Britneys mor Lynne skal ha nektet 26-åringen sex i et halvt år. Foto: All Over Press
PASSER PÅ: Jamie Spears har full råderett over datteren Britney. Han og Britneys mor Lynne skal ha nektet 26-åringen sex i et halvt år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears er på full fart tilbake til sitt gamle jeg etter en lang rekke skandaler og tvangsinnleggelser.

Dette kan hun nok takke sier foreldre Lynne og Jamie for. Tidligere i år ble sistnevnte rettsoppnevnt som datterens verge.

Dermed fikk pappa full råderett over 26-åringen.

Nå skriver Now at Jamie bestemte at Britney ikke skulle få ha sex på seks måneder.

Årsaken var at hun angivelig har en notorisk dårlig smak når det kommer til menn, og at et nytt kjærlighetsforhold ville ødelegge for progressen.

- Jamie og Lynne føler at hun nærmer seg målet. De vil ikke at noe skal komme i veien, sier en venn til bladet.

De to er overbeviste om at Britneys paparazzi-ex Adnan Ghalib var medvirkende til hennes mange sammenbrudd.

De skal også ha følt at de mistet datteren sin da hun hang rundt hennes selverklærte manager Sam Lufti, som angivelig puttet piller i popstjernens mat.

- De er desperate etter å bli sikre på at det aldri vil skje igjen. Deres verste mareritt er at hun involverer seg med noen som bare vil ha henne for pengenes skyld, eller for å fremme sin egen karriere.

Now skriver at 26-åringen går på angstdempende medikamenter, og at hun nå er svært klar for å legge alle skandalene bak seg.

Jamie Spears kommer til å fortsette å være hennes verge til tidligst desember, når retten igjen skal avgjøre om hun er i stand til å ta vare på seg selv.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]
LES MER OM BRITNEY: - Det finnes ingen sexvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer