I HUSARREST: Paris Hiltons Japan-besøk har foreløpig ikke gått som planlagt, da hun ble holdt igjen av immigrasjonsmyndighetene på grunn av sin ferske narkodom. Foto: All Over Press
I HUSARREST: Paris Hiltons Japan-besøk har foreløpig ikke gått som planlagt, da hun ble holdt igjen av immigrasjonsmyndighetene på grunn av sin ferske narkodom. Foto: All Over PressVis mer

Nektet innreise til Japan

Paris Hilton ble satt i husarrest på flyplass-hotellet.

SEHER.NO:  Milliardærarvingen Paris Hiltons problemer ser ikke ut til å ta slutt, etter at hun tirsdag ble satt i husarrest av japanske immigrasjonsmyndigheter.

Paris ankom landet tirsdag med privat fly fra Las Vegas, hvor hun dagen før hadde fått en betinget dom for oppbevaring av kokain og å ha løyet for politiet.

Japanske myndigheter er imidlertid veldig strenge når det gjelder å slippe personer med narkotikadommer inn i landet, ifølge den britiske avisen The Sun, og holdt derfor igjen Paris Hilton på flyplassen.

Hilton skal ha blitt holdt på flyplassen i seks timer før Paris ble satt i husarrest på flyplasshotellet Airport Rest House.

OPPDATERING: Paris Hilton bekrefter onsdag via Twitter at hun har bestemt seg for å gjøre vendreis til USA.

«Jeg er så lei meg over å gå glipp av mine fans i Asia. Jeg lover å komme tilbake snart,» skriver hun

Party-pikens søster Nicky og deres venner, som også er med på turen, slapp inn i landet uten problemer og  dro videre til den planlagte lanseringen av Paris' nye motekolleksjon.

Paris Hilton skal ifølge The Sun ha vurdert å vende tilbake til USA med en gang, men hevdet hun var innstilt på å stille til møtet hun avtalte for lenge siden.

- Hun hadde inngått kontrakt om å stille, og ville ikke skuffe sine merker og mange asiatiske fans. Hun prøver å være ansvarlig, men dette er utenfor hennes kontrol, sier en talsperson for Hilton.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Innrømmet kokainløgn