Nektet broren adgang

Mens Madonna opptrådte på Super Bowl, sto hennes hjemløse bror på parkeringsplassen og hørte på. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For få dager siden ble det kjent at superstjernen Madonna (53) returnerer til Norge for å holde konsert på Telenor Arena i sommer. 

«Like a Prayer»-stjernen er i vinden som aldri før. 53-åringen har planlagt en verdensturné og natt til mandag opptrådte hun med et spektakulært show i pausen i amerikanske Super Bowl. Over 130 millioner mennesker over hele verden fulgte programmet, men hennes egen bror Anthony Ciccone (55) måtte høre søsterens sang fra parkeringsplassen utenfor sportsarenaen.

Den hjemløse 55-åringen hadde dratt fra hjembyen Michigan til Lucas Oil Stadium i Indiana ved hjelp av en lokal radiostasjon. Ciccone deltok i en fest i forkant av idrettsarrangementet, men slapp altså ikke inn i stadioen for å se sin berømte søster.

- Jeg sover under en bro. Hun har ikke tatt kontaktet meg og det sårer meg. Jeg ønsker selvfølgelig å ha et godt forhold til familien min, sier Anthony til Splash News.

Madonna skal ha brutt all kontakt med Anthony på grunn av hans alkohol- og rusmisbruk.

- Familien min tok avstand fra meg da jeg hadde det tungt, sier han til lokalavisen The Michigan Messenger.

Mens hun reiser verden rundt og lever et liv i luksus, bor broren på gaten.

- Tror du ikke jeg har svart på spørsmålet en million ganger før – hvorfor søsteren min er multimilliardær mens jeg er hjemløs og bor på gaten?


Madonna har også tidligere hatt store problemer med familien. I tillegg til krangler med faren og stemoren, kuttet hun også kontakten med sin andre bror Christopher da han for noen år siden skrev en avslørende bok om stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna fjernet sin egen datter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer