«Stranger Things»-stjernen Charlie Heaton:

Nektet adgang til USA etter funn av kokain i kofferten

Mistet premiere på egen tv-serie etter at han ble tatt med kokain i bagasjen.

BLE NEKTET ADGANG TIL USA: Etter funn av kokainrester i bagasjen, ble «Stranger Things»- stjernen returenert til London samme kveld. Foto: Shutterstock
BLE NEKTET ADGANG TIL USA: Etter funn av kokainrester i bagasjen, ble «Stranger Things»- stjernen returenert til London samme kveld. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den britiske skuespilleren Charlie Heaton (23) ble nektet adgang til USA sist uke, etter at rester av kokain ble funnet i bagasjen da han landet på flyplassen LAX i Los Angeles.

Det melder flere internasjonale medier etter at en anonym representant for politiet uttalte seg til nyhetsbyrået AP. Ifølge representanten skal funnet ha skjedd etter at en narkohund markerte kofferten ved ankomsten til Los Angeles.

SUKSESS: Stjernene fra serien «Stranger Things» samlet i USA i mai. Denne uken måtte gjengen klare seg uten skuespiller Charlie Heaton under premieren av sesong 2. Foto: NTB Scanix.
SUKSESS: Stjernene fra serien «Stranger Things» samlet i USA i mai. Denne uken måtte gjengen klare seg uten skuespiller Charlie Heaton under premieren av sesong 2. Foto: NTB Scanix. Vis mer

23-åringen var på vei til USA i anledning premierefesten til den andre sesongen av Netflix-suksessen «Stranger Things», hvor Heaton spiller karakteren Jonathan Byers.

Slapp arrestasjon

Som britisk statsborger ble Heaton verken bøtelagt eller arrester, og hendelsen skal ikke ha hatt andre følger enn at Heaton ble nektet adgang til landet og i stedet returnert til London.

– Han ble ikke arrestert. Han ble holdt på flyplassen en stund for deretter å bli satt på et fly tilbake til London samme kveld. Dersom du er utenlandsk statsborger og det er et stort funn av narkotiske stoffer kan man bli siktet, men dersom det er til personlig forbruk er konsekvensen at man ikke blir sluppet inn i landet. Amerikansk lovgivinging er svært streng på dette, uttalte representanten.

Heaton har foreløpig selv ikke kommentert hendelsen.

GOLDEN GLOBE: Fire av barneskuespillerne i serien ‹‹Stranger Things›› er samlet i ei stue da nominasjonene for 2017s Golden Globe-prisutdeling blir annonsert. Video: Stranger Things/Twitter/NTB Scanpix Vis mer

Fikk rolle etter Skype-intervju.

Heaton spiller «einstøingen» Jonathan Byers i tv-serien, en rolle han fikk etter et Skype-intervju med serieskaperne Matt og Ross Duffer fra en burgersjappe utenfor London.

-Det var det merkligste, uttalte skuepilleren til nettstedet radiotimes, og fortsatte:

-Jeg fortalte hvor mye jeg relaterte til karakteren siden jeg er fra en arbeiderklassebakgrunn og svært musikkinteressert. Jeg ble fløyet over til USA for en prøve og fikk rollen kort tid etterpå, fortalte han.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke belære noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer