OVERVÅKES: Under et møte på filmfestivalen Tribeca fortalte filmskaper Michael Moore og skuespiller Susan Sarandon at telefonene deres blir avlyttet.  Foto: All Over Press
OVERVÅKES: Under et møte på filmfestivalen Tribeca fortalte filmskaper Michael Moore og skuespiller Susan Sarandon at telefonene deres blir avlyttet. Foto: All Over Press Vis mer

Nektet adgang til Det hvite hus

Susan Sarandon besto ikke sikkerhetssjekken.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Susan Sarandon (65) har lenge vært kjent for sine sterke meninger og politiske interesse. Hennes voldsomme engasjement har gjort at hun tror hun blir overvåket av amerikanske myndigheter.

Nylig skulle hun besøke president Obama til Det hvite hus, men besto ikke sikkerhetssjekken og har blitt nektet adgang.

- Jeg ble nektet adgang til Det hvite hus neste uke, og jeg vet ikke hvorfor, sa skuespilleren i en diskusjon med filmskaper Michael Moore under filmfestivalen Tribeca i helgen ifølge radaronline.

Sarandon fikk nylig mye kritikk fordi hun kalte pave Benedict XVI en nazist i et intervju i oktober. Skuespilleren forteller at hun flere ganger har vært i FBIs søkelys.

- Jeg har sett FBI-filen min flere ganger og jeg vet de har avlyttet telefonen min.

Michael Moore har også vært observert av byrået etter sine kritiske filmer som «Fahrenheit 9/11» og «Bowling for Columbine».

- Jeg tenker aldri over det, da ville jeg blitt nervøs. Jeg antar at alt jeg skriver i en email eller sier på telefonen blir sett av andre, sier Moore.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble fortalt at jeg aldri burde bli mamma   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer