Paulina Porizkova:

Nektet adgang til datingapp etter bruddet

Det blir tilsynelatende vanskelig for supermodellen å komme seg videre etter bruddet.

BRUDD: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin bekreftet brudd for få dager siden. Nå har modellen fått trøbbel i datinglivet. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB
BRUDD: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin bekreftet brudd for få dager siden. Nå har modellen fått trøbbel i datinglivet. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

At supermodellen Paulina Porizkova (56) ofte får mye oppmerksomhet, er det ingen tvil om. Porizkova var en av verdens mest kjente modeller på 1980- og 1990-tallet, og har dermed frontet både catwalker og magasinforsider gjennom karrieren.

Senest i starten av juli satte hun fyr på nettet, da hun posterte på et Instagram-bilde splitter naken.

Da hun dukket opp på Oscar-utdelingen i april, gjorde hun det hånd i hånd med den amerikanske manusforfatteren Aaron Sorkin (60). Med det bekreftet paret også at de var i et forhold.

Nå, tre måneder senere, er det imidlertid slutt mellom paret. Det avslørte modellen i et innlegg på Instagram forrige uke.

Nå kan det se ut til at 56-åringen allerede har fått trøbbel med å gå videre etter bruddet. Hun har nemlig blitt kastet ut av en datingapp.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

«Kastet meg ut igjen!»

Det er kanskje rart å se for seg at en supermodell må ty til datingapper for å finne kjærligheten. Nå viser det seg at enkelte datingapper også synes det er rart.

Etter bruddet lastet 56-åringen ned appen Hinge. Kort tid etter ble hun nektet adgang. Det deler supermodellen i et innlegg på Instagram, der hun går hardt ut mot appen.

«Ok. Hva skjer, Hinge? Jeg meldte meg på for en stund siden, men ble kastet ut med en gang fordi jeg brøt retningslinjene. Jeg fikk ikke en gang publisere et bilde. Det kan se ut til at navnet mitt er mot retningslinjene? Jeg ringte, jeg sendte epost. Ingen gadd å svare», skriver hun.

56-åringen skriver videre at hun ble rådet av en venn til å bruke et annet mobilnummer og brukernavn. Det fungerte en stund, og hun fikk noen fine dater ut av det.

«Og boom, nå når jeg trenger det, finner jeg ut av Hinge har kastet meg ut igjen! Hva må en kvinne gjøre?»

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Bekreftet brudd

I en uttalelse til People forteller datingappen Hinge at flere brukere trodde Porizkovas profil var falsk, og at den derfor ble stemplet som bedrageri.

Tidligere har både Sharon Stone og Ben Affleck blitt kastet ut av liknende apper, etter at brukere har rapportert profilene som falske.

Som nevnt kommer den uheldige utkastelsen bare dager etter at hun bekreftet brudd med kjæresten.

«Jeg er så takknemlig for hans tilstedeværele i livet mitt. Han hjalp med å lege meg og finne meg selv igjen. Det er kanskje ingen bedre mann der ute, ingen som er mer genuint god. Han er briljant og smart og morsom og sexy. Men det spiller ingen rolle hvor my vi måtte ønske vi var fjærfugler - vi er fremdeles en and og en gås», skrev hun, og siktet til forskjellene mellom de to.

LES OGSÅ: - Verden blir aldri den samme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer