Nektet å vise forlovelsesringen

Men stjerneparet Tone Damli og Aksel Hennie viste sin kjærlighet på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld strålte Norges nyforlovede stjernepar Aksel Hennie (36) og Tone Damli (24) på den røde løperen på VG-lista på rådhusplassen i Oslo.

Paret kysset, klemte og koste på hverandre og la ikke skjul på at de er svært forelsket. Men Tone ville ikke vise frem forlovelsesringen da fotografene spurte om å få et bilde av den.

- Nei, sa hun bestemt, men med et smil om munnen.

24-åringen poserte også med høyre hånd tett inntil kroppen så ringen var ute av syne. Pressen fikk allikevel små glimt av den skinnende steinen på artistens venstre ringfinger.

Tone er aktuell med sangen «Imagine» sammen med den svenske popprinsen Eric Saade. De opptrådte på VG-lista og var ikke i tvil om at fremførelsen ville bli like het som musikkvideoen.

- Det blir hot som vanlig. Tone er veldig flink, men av og til blir det litt intimt så jeg må be henne om å holde avstand, sier Saade spøkefullt til Seoghør.no.

Se og Hør kunne kort tid etter frieriet vise de første bildene av ringen da vi møtte Damli under Zerorally 2012 i Östersund, men Fredag følte hun seg ikke komfortabel med å vise frem det vakre smykket.

- Hvor mange karat steinen er har ikke Aksel fortalt, men den er i alle fall fantastisk flott synes jeg, har Tone sagt tidligere.

Det var i midten av juni at Aksel gikk ned på kne og fridde til kjæresten under en romantisk ferietur i Paris. Tone har tidligere sagt at det var svært romantisk og at hun ble overveldet av følelser og tok til tårene.

Saade ankom VG-lista sammen med Tone og Aksel. Sangen har fått mye oppmerksomhet for sine hete badescener og Eric og Aksel latet som de slåss over Tone da de entret den røde løperen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble applaudert da han fridde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer