NEKTET: Elin Nordegren var rasende og nektet å stille opp på et portrett sammen med Tiger Woods. Foto: AP
NEKTET: Elin Nordegren var rasende og nektet å stille opp på et portrett sammen med Tiger Woods. Foto: APVis mer

Nektet å ta bilde med Tiger

- Hun var rasende...

SEHER.NO: Elin Nordegren (30), Tiger Woods (34) kone, nektet å stille opp på et familieportrett kvelden før Tigers offentlige beklagelse. Det melder The Sun.

Venner av golfstjernen hevder 34-åringen trodde han hadde gjort store fremskritt ved å forbedre situasjonen i ekteskapet, men der tok han feil.

Elin nektet nemlig å posere sammen med ektemannen og deres to barn, da Woods arrangerte pressekonferansen i Florida.

- Hun var rasende og sa at det var absolutt ingen sjanse for at hun skulle delta, sier en kilde ifølge den britiske tabloiden.

- Situasjonen mellom Tiger og Elin har forbedret seg, hun har ikke søkt skilsmisse ennå. Men hun har heller ikke sovet i samme hus som ham ennå, ifølge The Sun.

Da Tiger Woods fredag holdt sin pressekonferanse sa han blant annet at:

- Jeg er dypt lei meg for de egoisiske handlingene jeg har begått. Folk vil vite hvordan jeg kunne gjøre dette mot min kone og mine barn. Jeg trodde at reglene ikke gjaldt meg. Jeg tenkte kun på meg selv. Jeg trodde jeg kunne gjøre hva jeg ville, sa han.

- Som hun så riktig sier det: din unnskyldning til meg kommer ikke i form av ord, men i form av handling, sa Tiger Woods om forholdet til Elin.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lama refser Tiger-sex