Leonardo DiCaprio:

Nektet å svare på kollegenes «Titanic»-spørsmål

- Ingen kommentar.

STJERNETRIO: Megastjernene Leonardo DiCaprio, Margot Robbie og Brad Pitt spiller sammen i «Once Upon A Time In Hollywood». Da de to sistnevnte spurte DicCaprio om den omstridte «Titanic»-scenen, nektet han å svare. Foto: NTB Scanpix
STJERNETRIO: Megastjernene Leonardo DiCaprio, Margot Robbie og Brad Pitt spiller sammen i «Once Upon A Time In Hollywood». Da de to sistnevnte spurte DicCaprio om den omstridte «Titanic»-scenen, nektet han å svare. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Leonardo DiCaprio (44) høster som regel høylytt applaus fra kritikerne for sine skuespillerprestasjoner. Til tross for medvirkning i storfilmer som «Django Unchained», «The Wolf of Wall Street», og «The Revenant» - for å nevne noen - er det alltid én film som stadig trekkes fram i lyset.

For DiCaprio ble superstjerne over natten da han spilte Jack Dawson i «Titanic» fra 1997. I filmsuksessen følger man den så altfor korte kjærlighetshistorien mellom karakterene til DiCaprio og Kate Winslet i gigantbåtens siste timer.

Ikke ukjent for de fleste, så ender historien tragisk.

Evigvarende spørsmål

Etter at det såkalte usynkelige skipet har gått ned, befinner Rose og Jack seg på åpent, iskaldt hav.

Så finner de en dør.

I filmen blir det raskt konstatert at det kun er plass til én person på vrakgodset - noe det mildt sagt har vært uenigheter om siden klassikerens premiere.

I over 20 år har debatten fra tid til annen rast om hvorfor Rose ikke bare gjorde plass til Jack på døra, slik at de begge kunne overlevd. Når DiCaprio nå straks er aktuell med storfilmen «Once Upon a Time In Hollywood», har spørsmålet nok en gang kommet opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer