- VENTER BARN: Både Khloé Kardashian og Kylie Jenner venter barn, om man skal tro utenlandske medier. Her er de avbildet med sin mor, Kris Jenner, som i hvert fall ikke har tenkt til å avsløre noe. Foto: NTB scanpix
- VENTER BARN: Både Khloé Kardashian og Kylie Jenner venter barn, om man skal tro utenlandske medier. Her er de avbildet med sin mor, Kris Jenner, som i hvert fall ikke har tenkt til å avsløre noe. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kris Jenner:

Nektet å svare på gravid-spørsmål

Det ble klein stemning da Ellen DeGeneres forsøkte å lure info ut av Kris Jenner.

(Se og Hør): Denne uken gjestet Kris Jenner (62) stolen i talkshowet «Ellen», programmet til talkshowstjernen Ellen DeGeneres (59).

Under intervjuet ble spørsmålet som alle lurer på stilt - om det er hold i ryktene om at Kris blir bestemor til enda flere barn. Det skulle likevel ikke være lett å få noe særlig svar ut av 61-åringen, som også er manageren til alle sine suksessrike barn. Derfor har hun lang erfaring med hva man bør si, og når man burde holde kjeft.

Gjennom karakteren Karla Kardashian, en fiktiv Kardashian-søster, har nemlig Ellen vitset med de plutselige graviditetene til søstrene Kim Kardashian (37), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) - som alle skal vente barn i starten av neste år.

Nektet å svare

- Du er den beste datteren, for du er så enkel å ha med å gjøre, tullet Kris under showet ifølge People, hvor hun henvendte seg til den fiktive karakteren Karla.

Ellen var i slaget denne sendingen, og bestemte seg for å tulle ekstra med realitydronningen. Hun prøvde blant annet å få henne til å bekrefte at Kourtney og Kendall, som ikke er ryktet å være gravide, også venter barn.

Tune in tomorrow at 3pm! @theellenshow #Repost @theellenshow #ellen

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

- Jeg skjønner hvor du skal med det her. Du prøver å få meg til å bekrefte graviditeter, sa Kris til latter fra publikum.

Gjennom hele sendingen, både i segmentet som Karla og i sofaen etterpå, forsøkte DeGeneres å lure sannheten ut av 62-åringen. Det gikk derimot ikke etter planen.

Kris valgte nemlig å svare ved å være stille, snu seg rundt i stolen og kikke ut mot publikum.

- Jeg skjønner. Du venter vel heller på at bekreftelsene skal komme i ditt eget program, sa Ellen.

Tune in to watch @theellenshow today at 3pm! #Ellen #ellendegeneres #loveyouellen

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Forslaget er ikke helt umulig. Kontrakten familien har med E! om «Keeping Up With The Kardashian» er nettopp fornyet, som vil si at det skal lages minst fem sesonger til. Det ble ingen billig affære for kanalen, som angivelig skal ha gitt over en milliard norske kroner for den.

- Du vet at jeg får ti prosent, vitset Jenner tilbake - uten at hun bekreftet noe som helst.

Venter en gutt

Det er kun noen dager siden flere utenlandske nettsteder hevdet at Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson (26) venter en liten gutt på nyåret. Ifølge Daily Mail er Kardashian omtrent fem måneder på vei.

Tristan har en sønn fra et tidligere forhold, ti måneder gamle Prince Oliver.

Dette blir imidlertid Khloés første barn, etter at hun i flere år har vært åpen om vanskelighetene hun har hatt med å bli gravid.

IKKE LENGER EN HEMMELIGHET: Khloé Kardashian gjorde ingenting for å skjule den voksende magen da hun ankom et motearrangement i New York torsdag. Foto: NTB scanpix
IKKE LENGER EN HEMMELIGHET: Khloé Kardashian gjorde ingenting for å skjule den voksende magen da hun ankom et motearrangement i New York torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Khloés angivelige babynyhet ble avslørt kun uker etter at TMZ skrev at lillesøsteren Kylie Jenner (20) er gravid for første gang.

Ifølge US Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin, og nettstedet Romper skriver at den unge stjernen trolig skal ha en jente sammen med rapperen Travis Scott (25).

Khloé og Kylie er imidlertid ikke de eneste i den verdensberømte familien som venter barn. Kim Kardashian (36) venter sitt tredje barn sammen med ektemannen Kanye West (40), via surrogatmor.

Fra før har ekteparet datteren North (4) og sønnen Saint (1).

Kims to tidligere graviditeter var langt ifra enkle, på grunn av hennes problemer med blødende morkake. Hun kan derfor risikere å blø i hjel ved en fødsel.

36-åringen fulgte derfor legens råd om å ikke få flere barn, og paret benyttet seg derfor av surrogati denne gang. Dette bekreftet hun selv i en episode av «Keeping Up With the Kardashians», ifølge People.

LES OGSÅ: Lever i skjul etter baby-avsløring