Nektet å stille opp sammen

Det tidligere kjæresteparet Aleksander Denstad With og Vivian Sørmeland insisterte på å å bli intervjuet hver for seg, da de møttes på gjenforeningsfesten for «Idol». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Tirsdag kveld ble jubileumsshowet til realitykonkurransen «Idol» spilt inn i Oslo. Her samlet deltagerene, programlederene og dommerene fra alle de foregående sesongene seg for å feire at det i år har gått 10 år siden konkurransen startet opp i Norge. I 2006 var det Aleksander With (25) som stakk av med seieren, etter å ha danket ut blant andre sin daværende kjæreste Vivian Sørmeland (27). Like etter ga han ut plate og solgte til dobbel platina med singelen «A Little To Perfect». Han oppnådde også stjernestatus i Japan. Så ble alt snudd på hodet. - Det var den tyngste perioden i livet mitt så langt, har Aleksander tidligere sagt til Se og Hør Weekend om bruddet med Vivian.- Det var veldig tungt da jeg sto midt oppi det. Jeg følte meg helt alene i alt. På jubileumsfesten var de to ekskjærestene igjen tilbake der det hele startet, men det tidligere realityparet nektet å stille opp på intervju sammen. Det gjorde de også i tiden «Idol»-sirkuset pågikk. - Etterhvert så trengte vi vel begge to å kjøre vår egen vei og ha fokus på det vi selv skulle gjøre i konkurransen. Vi begynte å nekte å stille opp på intervjuer sammen og prøvde å få fokus på alle individene som var med i stedenfor, sier Sørmeland til Seoghør.no Vivian og Aleksander var samboere i fem år før det ble slutt i 2008. Når Alexander ser tilbake på tiden før han meldte seg på «Idol», er han glad for at han nå er en annen person. - Jeg var ung som bare det, og trodde jeg var voksen. Det var jeg ikke, det er jeg sikkert ikke nå heller. Men jeg tror jeg har vokst opp veldig mye mer de siste syv årene enn de syv årene før Idol. Jeg håper jeg har forandret meg. Jeg fikk se min første audition her, jeg kom til skade for det, så da priser jeg meg egentlig lykkelig for det. De to tidligere samboerene er fremdeles venner, men treffes ikke like ofte som før. Vivian bor i Oslo, mens Aleksander nå bor i Trondheim. Dermed er de ikke like nære, som de en gang var, forteller Vivian. - Vi har kontakt nå og da. Han bor i Trondheim, så da blir det ikke så mye kontakt. Vi omgås når det er naturlig å omgås. Ikke noe mer enn det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer