Nektet å spise etter å ha blitt kalt tykk

- Jeg begynte å tro at alle jeg møtte på gaten syntes jeg var feit, sier «Skal vi danse»-stjernen.

URETTMESSIG KRITIKK: Cheryl Burke - her fotografert på ferie i Mexico - mener kritikken om at hun tykk og utrent ut, var totalt malplassert. Foto: Stella Pictures
URETTMESSIG KRITIKK: Cheryl Burke - her fotografert på ferie i Mexico - mener kritikken om at hun tykk og utrent ut, var totalt malplassert. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Som en av proff-danserne i den amerikanske utgaven av TV-programmet «Skal vi danse» har Cheryl Burke (26) blitt et kjent fjes for millioner av amerikanere, men nå avslører hun at det stadige fokuset på utseendet til de kvinnelige danserne har gitt henne store personlige problemer.

I et intervju med bladet People avslører hun at hun i 2008 sluttet å spise en periode, etter at hun fikk kritikk både av seere og to av sine mannlige danse-kolleger for å se for tykk ut. Kritikken kom etter at Burke la på seg mellom to og fem kilo i en ferie mellom to av «Skal vi danse»-sesongene.

De to danserne Louis van Amstel og Maksim Chmerkovskiy insisterte på at Burke måtte gå ned flere kilo, for ikke å få seerne til å tro at danse-trening ikke kan hjelpe dem med å bli slankere.

Samtidig stemplet flere seere henne som «tykk» på flere internetsider. Det gikk hardt inn på Burke.

- Jeg prøvde alt fra å sulte meg til slankepiller, men det virket ikke. Jeg fikk problemer med å vise meg ute. - Jeg begynte å tro at alle jeg møtte på gaten syntes jeg var feit, sier hun til People.

Selv om hun nå har kvittet seg med feriekiloene ved hjelp av dansetrening og en diett bestående av grønnsaker, mener Burke fortsatt at kritikken var uberettiget.

- Man trenger ikke være anorektisk for å se vakker ut. Det skjer fortsatt at jeg tenker at kameraet legger på fem kilo, men så lenge jeg trener og spiser sunt, er jeg ok. Jeg har lært meg å like kroppen min.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble misbrukt som barn