Kris Jenner:

- Nektet å sparke barnevakter som stjal

Kris Jenner skal ha møtt på utfordringer da hennes berømte barn var små.

BARN OG BARNEBARN: Kris Jenner, som er mor til seks, har de siste årene fått en rekke barnebarn. Naturligvis har både hun og barna hennes benyttet seg av barnepiker. Nå kommer det frem at dét ikke har vært bare bare. Foto: NTB Scanpix
BARN OG BARNEBARN: Kris Jenner, som er mor til seks, har de siste årene fått en rekke barnebarn. Naturligvis har både hun og barna hennes benyttet seg av barnepiker. Nå kommer det frem at dét ikke har vært bare bare. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer tydelig at Kardashian-Jenner-familien har «lomma full av gryn». De har tjent seg søkkrike på både «Keeping up with the Kardashians», egne sminkemerker, kleskolleksjoner og andre samarbeid, og lever et liv de fleste bare kan drømme om.

Selv om stjernestatusen til familien har vokst i rekordfart de siste ti årene, har familien alltid hatt et stort navn i USA, blant annet på grunn av Kourtney (40), Kim (38) og Khloés (35) berømte, avdøde far, advokaten Robert Kardashian. Han var en svært profilert advokat i sin tid, blant annet som forsvarer i den beryktede O.J Simpson-saken.

Med andre ord har det økonomiske trolig vært på stell for Kardashian-gjengen hele veien. Og som det kommer frem i familiens realityserie, at samtlige benytter seg av barnepiker, gjorde også moren deres Kris Jenner (63) det da hennes barn var små.

Nå viser det seg at flere av barnepikene trolig skal ha dratt fra hjemmet deres med langt mer enn de kom med.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Ifølge Contact Music forteller nemlig skuespiller Heather McDonald (49) at hun i en samtale med Kourtney Kardashian og Kris Jenner ble fortalt at sistnevntes barnevakt for barna stjal fra dem. Samtalen skal ifølge McDonald ha satt fart da skuespilleren avslørte at hun hadde sparket en barnepike som nasket.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ikke tatt på fersken

I podkasten «Daddy Issues» forteller McDonald nemlig følgende:

- Kourtney sa: «Herregud, mamma hadde så mange barnevakter som stjal fra oss, men hun nektet å sparke dem», sier McDonald i podkasten, og legger til at Kris Jenner skal ha bekreftet at hun ikke sparket dem.

Heather forteller videre at Rob Kardashian (32) skal ha vært den første til å legge merke til at barnevakten hadde stjålet fra dem. Det gjorde han da han ifølge McDonald var hjemme hos barnevakten for å leke med barna hennes, og la merke til at noen av klærne han hadde savnet og som var borte, var der.

Kris Jenner skal likevel ha nektet å sparke barnevakten. Ifølge Heather McDonald skal Kris ha ønsket å se barnevakten stjele med egne øyne for å være sikker, før noen mistet jobben.

Medlemmer av Kardashian-Jenner-familien har foreløpig ikke kommentert Heather McDonalds uttalelser.

BESTEMOR: Kris Jenner skal ha hatt flere barnepiker til sine egne barn. Her sammen med flere av barnebarna sine i 2017. Foto: NTB Scanpix
BESTEMOR: Kris Jenner skal ha hatt flere barnepiker til sine egne barn. Her sammen med flere av barnebarna sine i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Punger ut for barnevakter

Selv om dette skal ha skjedd for mange år siden, er det som nevnt ingen hemmelighet at samtlige mødre i den mye omtalte familien har barnevakter til barna sine. I fjor kom det også frem at Kim og Kanye West skal betale i dyre dommer for at noen skal passe barna deres.

Ikke bare betaler den ikoniske duoen barnevaktene over 100 000 dollar, tilsvarende mer enn 800 000 kroner, i lønn i året. Alt fra levekostnader, hotellregninger, flybilletter og forsikring dekkes i tillegg av stjerneparet, ifølge Radar Online.

Selv om dette ikke nødvendigvis er enorme summer på Kardashian West-familiens bankkonto, var medianlønnen i USA på omtrent 44 500 dollar i året på slutten av 2017, ifølge The Balance Careers.

Dette tilsvarer cirka 358 000 norske kroner - altså under halvparten av årslønnen Kims barnevakter visstnok mottar.

Videre hevdet kildene at Kardashian West-familien har barnevakter på jobb hele tiden, i tillegg til å kunne ringe etter ekstra assistanse hvis det skulle vise seg å være nødvendig.

Nettstedet skrev videre at Kim kun vil ha «de beste av de beste» i støtteapparatet sitt, og at realitykjendisen gjerne punger ut for at barnevaktene hennes skal være så fornøyde som mulig.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: - Det er motbydelig, tenk på barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer