- Nektet å snakke som seg selv

På slutten sa folk til ham at han hadde gått for langt...

GAL: Heath Ledger omtalte Jokeren som en en "psykotisk massemordende klovn". Foto: Filmweb
GAL: Heath Ledger omtalte Jokeren som en en "psykotisk massemordende klovn". Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Den avdøde skuespilleren Heath Ledger ble bedt om å oppsøke psykiatrisk hjelp for sine personlige problemer mens innspillingen av "The Dark Night" foregikk, melder News.com.au.

Heath, som døde tragisk i en overdose-ulykke i januar, ble på forhånd advart om at han hadde blitt for opptatt av hans portrettering av Batman-ikonet Jokeren i den kommende storfilmen.

- Heath nektet å snakke med folk som seg selv. Hvis noen prøvde å ha en normal samtale med ham uten å snakke til ham som Jokeren, bare ignorerte han dem, sier en kilde til FOX-news.

Kilden forteller videre at skuespilleren ofte kom ofte på settet på fridagene sine også, noe som skremte folk.

- På slutten sa folk til ham at han hadde gått for langt, men det var akkurat som om han ikke koblet med dem som var glad i ham lenger, legger kilden til.

Heath låste seg inn i en leilighet en hel måned, før han skulle spille rollen som Jokeren, som han beskrev som en "psykotisk, massemordende klovn".

Han innrømmet også at han slet med store søvnproblemer under innspillingen, og at han derfor tok sovepiller.

Også hans kollegaer på settet til "The Imaginarium of Doctor Parnassus" - filmen som holdt på å spilles inn da Heath døde - hevder at skuespilleren ikke klarte å gå ut av rollen, og så ut til å mistet seg selv.

LES OGSÅ: Ville innlegge Heath Ledger.