Jake Gyllenhaal og Tom Hiddleston:

Nektet å snakke om Taylor Swift

Ekskjæreste til besvær. 

KJØLIG: Jake Gyllenhaal (36) likte dårlig å få spørsmål om eksflammen fra 2010, popyndlingen Taylor Swift (27), da han skulle snakke om sin nye film. Foto: NTB Scanpix
KJØLIG: Jake Gyllenhaal (36) likte dårlig å få spørsmål om eksflammen fra 2010, popyndlingen Taylor Swift (27), da han skulle snakke om sin nye film. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popprinsessen Taylor Swift (27) er omtrent like kjent for sitt stormende kjærlighetsliv, som hun er for musikken.

Det er ikke til å stikke under en stol at Swift har vært aktiv på kjærestefronten de siste åra. Kortvarige romanser i flertall har nærmest forfulgt den prisebelønte artisten gjennom karrieren - helst med menn som er like kjente som hennes selv.

Blant dem Hollywood-skuespiller Jake Gyllenhaal (36), som innledet et forhold med den ni år yngre popstjerna i 2010.

Rykteflom

Lykken brast imidlertid etter knappe tre måneder. Og da Swift seinere slapp sitt fjerde album, med tekster som (igjen) for det meste omhandlet gutter og kjærlighetssorg, herjet spekulasjonene rundt Gyllenhaal.

Saken fortsetter under bildet.

MYTEOMSPUNNET: Taylor Swift har tidligere fortalt at hun synger om det hun opplever i livet, og legger ikke skjul på at de fleste sangene handler om tidligere kjærester, kjærlighet og gutter. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Scanpix
MYTEOMSPUNNET: Taylor Swift har tidligere fortalt at hun synger om det hun opplever i livet, og legger ikke skjul på at de fleste sangene handler om tidligere kjærester, kjærlighet og gutter. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Hvis navnet ditt er Jake Gyllenhaal, kan du egentlig bare lukke denne nettsiden nå, skrev popkulturmagasinet Vulture til sin sin låt for låt-analyse i 2012.

I et intervju med The Guardian i helga fikk skuespilleren spørsmål om nettopp Swifts tåredryppende sangtekster, og hvorvidt han angret på den velomtalte romansen.

Men Gyllenhaal var åpenbart ikke særlig interessert i å snakke om eksflammen:

- Du blir hele tida gransket når du er i et forhold. Vennene dine, også, svarte han kort, før han trakk på skuldrene og fortsatte:

- Det hadde vært fint om vi ikke snakket om privatlivet mitt.

- Seriøst?

Og da journalisten fulgte opp med å svare: «Jeg synes ikke dette handler om privatlivet ditt», fikk Gyllenhaal nok.

- Seriøst? Du synes ikke det, nei? Det hadde vært fint om vi kunne snakke om filmen (som han er aktuell med, journ.anm) nå.

36-åringens noe kjølige Taylor Swift-respons er ikke unik. Postjerna har også nylig skapt hodebry for Gyllenhaals skuespillerkollega Tom Hiddleston (36), som var kjæreste med popyndlingen i fjor sommer.

SOMMERFLØRT: Tom Hiddleston og Taylor Swift var et par i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
SOMMERFLØRT: Tom Hiddleston og Taylor Swift var et par i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om også «Hiddleswift», som de ofte ble kalt, var historie etter bare tre måneder, fikk romansen enorm oppmerksomhet så lenge det varte. Det var særlig et besøk til Swifts ferievilla ved Rhode Island, der også superparet Blake Lively og Ryan Reynolds fikk være med, som fikk tabloidpressen, og internett for øvrig, til å gå av skaftet.

Tom Hiddleston var dog mindre begeistret.

- Bildene var tatt fullstendig ut av kontekst, og overskriftene stemte overhodet ikke overens med virkeligheten. Fotografene hadde selvfølgelig ikke tillatelse til å ta bildene heller, fortalte 36-åringen til magasinet GQ.

Ved siden av Hiddleston og Gyllenhaal, har Taylor Swift tidligere vært koblet til kjendismenn som Zac Efron, Joe Jonas, John Mayer og Harry Styles. I fjor var hun også kjæreste med DJ-en Calvin Harris.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot «grusomme løgner»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer