- Nektet å slippe taket i puppen til Amy

Her er hendelsene «Paradise»-muldvarpene husker best. Men det var ikke alt som ble vist på TV.

Publisert
Sist oppdatert
HUSKER PANDORAS ESKE: Malene Alette Walin Olsen husker Pandoras eske best. Da hadde hun fått beskjed om å klikke. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
HUSKER PANDORAS ESKE: Malene Alette Walin Olsen husker Pandoras eske best. Da hadde hun fått beskjed om å klikke. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag sjekket de elleve skuespillerne som har laget kaos i en uke ut av «Paradise Hotel».

Seoghør.no har tatt en prat med muldvarpene, som forteller hvilke øyeblikk de kommer til å huske best fra oppholdet. Alt ble ikke vist på TV, noe Håkon Skoglund kanskje er glad for.

- Jeg tok et klesplagg over hånda og sa hokus pokus. Og i det jeg dro det av, så tok jeg Amy på puppen, og slapp ikke taket, sier han til Seoghør.no.

Amy tok det hele på en humoristisk måte, men Skoglund, som spilte rollen som bygdegutten Ove-André, syntes likevel det var flaut.

- Hun reagerte med latterkrampe. Alle lo, og det var veldig morsomt. Men det var også kleint fordi jeg ikke slapp taket før hun fjernet hånden min, forteller han.

Se vår andre «Paradise Hotel»-spesial i sin helhet her:- Da det var Pandoras eske, skulle jeg være helt jævlig. Så det er nok det jeg vil huske best, forteller Malene Alette Walin Olsen til Seoghør.no.

De andre muldvarpene sine favorittøyeblikk kan du se i videoen øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Møter jeg en som er verdig en Lord, er sex greit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer