VILLE IKKE SLANKE SEG FØR STIPPE-SCENE: Courtney Cox har ikke disiplin nok til å slanke seg, så det eneste hun kunne gjøre var å trekke inn magen så langt hun kunne. Foto: All Over Press
VILLE IKKE SLANKE SEG FØR STIPPE-SCENE: Courtney Cox har ikke disiplin nok til å slanke seg, så det eneste hun kunne gjøre var å trekke inn magen så langt hun kunne. Foto: All Over Press Vis mer

Nektet å slanke seg

- Det eneste jeg kunne gjøre var å trekke inn magen...

SEHER.NO: «Cougar Town»-stjernen Courtney Cox-Arquette (45) nektet å slanke seg før hun skulle strippe på TV.

Skuespilleren, som spiller rundbrenneren Jules Cobb i serien «Cougar Town», hadde ikke noe mot å bli bli filmet halvnaken, men hun hadde sterke motforestillinger til å måtte slanke seg først.

- Jeg unngikk salt kvelden før vi skulle filme scenen, men før det gjorde jeg ingenting. Jeg har ikke nok selvdisiplin til å slanke meg. Jeg klarer det ikke fordi jeg er sulten hele tiden. Det eneste jeg kunne gjøre var å trekke inn magen så langt jeg kunne. Det er ok å vise frem litt fett, sier hun til FemaleFirst.

Cox synes det er viktig å portrettere en ekte rollefigur i 40-årene, med fett på kroppen. Hun mener det gjør det greit å være 40.

Hun avslører også at hun synes det er vanskeligere å holde formen etter at hun stumpet røyken.

- Da jeg spilte i «Friends» trente jeg aldri, og jeg slanket meg heller ikke. Det eneste jeg gjorde var å røyke masse sigaretter. Nå spiser jeg mye, men jeg trener regelmessig. Jeg må jobbe mye hardere for figuren nå, i forhold til hva jeg gjorde før.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Raser mot vektkritikken av kona