<strong>NEKTET Å PRØVESPILLE MOT KJÆRESTEN:</strong> Tone Damli Aaberge ba om å få slippe å spille mot Aksel Hennie, da hun prøvde seg på audition for rollen som Tikken Manus i filmen om motstandsmannen Max Manus. Foto: Stella Pictures
NEKTET Å PRØVESPILLE MOT KJÆRESTEN: Tone Damli Aaberge ba om å få slippe å spille mot Aksel Hennie, da hun prøvde seg på audition for rollen som Tikken Manus i filmen om motstandsmannen Max Manus. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nektet å prøvespille mot Aksel

Tone Damli Aaberge gikk på audition på en betingelse...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tone Damli Aaberge har gjort stor suksess som artist, men foreløpig har 23-åringen ikke gjort som mange internasjonale sangstjerner, og prøvet å kombinere musikken med en skuespiller-karriere.

Men dersom tilfeldighetene gikk annerledes, kunne den blide Sogndals-jenta allerede vært med i en av Norges største filmsuksesser gjennom tidene, «Max Manus».

Til Dagbladet sier Tone at hun gikk på audition til rollen som Tikken Manus, som senere ble kona til den norske motstandsmannen Max Manus.

Tone ba imidlertid om å få slippe å ha sin audition sammen med skuespillerkjæresten Aksel Hennie, som allerede var klar for tittelrollen.

- Dette tror jeg ikke jeg har sagt før, men jeg var på audition til «Max Manus»! Men jeg nektet å spille mot Aksel, så de måtte få inn en annen. Jeg trodde han var litt skummel. Litt for flink, sier hun til Dagbladet.

Rollen gikk til slutt til Agnes Kittelsen, som fikk gode kritikker for sin innsats i rollen som Tikken Manus.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tones mentor døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer