SA NEI TIL Å PARODIERE NORTHUG: Kristian Valen sier til P4 at han takket nei til å parodiere Petter Northug rett etter skistjernens promillekjøring i mai, selv om han ville tjent mye penger på det. Foto: Fame Flynet
SA NEI TIL Å PARODIERE NORTHUG: Kristian Valen sier til P4 at han takket nei til å parodiere Petter Northug rett etter skistjernens promillekjøring i mai, selv om han ville tjent mye penger på det. Foto: Fame FlynetVis mer

Nektet å parodiere Northug etter promillekjøringen

- Jeg ble tilbudt store summer, sier komikeren Kristian Valen.

SEOGHØR.NO: Den populære komikeren Kristian Valen (39) har gjort stor suksess med å parodiere andre norske kjendiser, blant annet skiløperen Petter Northug (28).

Men i et intervju med P4-programmet «Radiofrokost» mandag, avslørte Valen at han takket nei til et tilbud om å parodiere skistjernen, etter at Northug 4. mai ble arrestert for fyllekjøring.

- Jeg ble tilbudt store summer for å gjøre en parodi på Petter dagen etter at dette hadde skjedd. Men jeg følte det var litt for tidlig. Vi visste jo ikke alle fakta, sier Valen til P4.

Tirsdag har Kristian premiere på sitt nye program «Kanal Valen» på TVNorge.

PARODI: I det nye TVNorge-programmet «Kanal Valen» parodierer Kristian Valen blant annet kaffe-forretningsmannen Herman Friele. Foto: TVNorge
PARODI: I det nye TVNorge-programmet «Kanal Valen» parodierer Kristian Valen blant annet kaffe-forretningsmannen Herman Friele. Foto: TVNorge Vis mer

Der parodierer han kjendiser om Norwegian-sjef Bjørn Kjos, NRK-programleder Leo Ajkic og forretningsmannen Herman Friele.

I juni sa han til Seoghør.no at dette kan bli det siste han gjør på norsk TV.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt på noe ny TV-serie, men så traff jeg sjefen for SBS Discovery i USA. Så kom det på bordet at jeg kunne få totalt frie tøyler igjen, og da kunne jeg ikke si nei. Men dette kan bli mitt siste humorprogram på norsk TV.

Den suksessfulle komikeren forteller også at det ikke har gått smertefritt for seg under innspillingen.

- Jeg var innom brannstasjonen flere ganger i uken. Det er vanligvis mange fler som gjør et slikt program, men jeg er bare én, så da blir det mye brannsår og lignende fra sminken, sier Valen.

«Kanal Valen» ser du på TVNorge tirsdager kl. 21.

LES OGSÅ: Kristian Valen klarte ikke å dy seg...

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.