Nektet å nevne Tom Cruise

- Det var flere skilsmissetegn i intervjuopptakene.

ANSTRENGT FORHOLD: I slutten juni slapp skuespiller Katie Holmes sjokknyheten om at hun og Tom Cruise skal skilles. Én dag før hun annonserte bruddet, skal hun ha unngått å navngi ham i et intervju. Her er de to avbildet med 6 år gamle Suri i New Yor Foto: All Over Press
ANSTRENGT FORHOLD: I slutten juni slapp skuespiller Katie Holmes sjokknyheten om at hun og Tom Cruise skal skilles. Én dag før hun annonserte bruddet, skal hun ha unngått å navngi ham i et intervju. Her er de to avbildet med 6 år gamle Suri i New Yor Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Én dag før Katie Holmes (33) annonserte at hun skulle skilles fra Tom Cruise (50), nektet hun å nevne ektemannens navn i et intervju. Det skriver ContactMusic.

Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen ble intervjuet av C Magazine-redaktøren Kelsey McKinnon i slutten av juni. Og i etterpåklokskapens lys opplevde redaktøren Holmes som spesielt vaktsom:

- Når jeg hører på intervjuopptakene i ettertid, virker det som at det var tegn der; Holmes var helt klart svært selvbevisst, hun la et par kort på bordet, men avslørte aldri hele hånden sin, forteller McKinnon til WWD ifølge ContactMusic.

Særlig oppsiktsvekkende er fraværet av navnet «Tom Cruise» i skuespillerens ordforråd, mener redaktøren.

- Hun refererer aldri til ham ved navn, selv ikke over et stort antall sider med tekst, forteller McKinnon.


Et annet tegn på at bruddet var nært forestående, er Katie Holmes' omtale av datteren Suris (6) betydning for parforholdet. Da McKinnon spurte om Suri hadde bragt henne og ektemannen nærmere hverandre, virket 33-åringens svar tvilende:

- Jeg vet ikke. Jeg mener... jeg vet ikke. Folk har fått barn sammen i utrolig lange tider.

Det er i hvert fall sikkert at hun og datteren har et tett forhold. I skilsmisseoppgjøret, som ble avklart svært raskt, skal hun ha fått primær omsorgsrett for datteren.

Katie Holmes og Tom Cruise fikk lille Suri sammen i 2006, og de giftet seg samme år. Holmes skal ha utvist stålkontroll og viljestyrke i forbindelse med bruddet fra den kontroversielle scientolog-ektemannen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjerne døde 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer