Nektet å la seg avbilde med datteren

Gaute Grøtta Grav fryktet kidnapping.

GIFT: Paret giftet seg i 2011, og har i dag to døtre - Tiril (2) og Yrja (6 mnd.). Foto: Stella Pictures
GIFT: Paret giftet seg i 2011, og har i dag to døtre - Tiril (2) og Yrja (6 mnd.). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gaute Grøtta Grav (33) og kona Silje Hvarnes (32) ble kjent da han ledet «Farmen» i 2008, mens hun var med som deltaker - og vant.

For to år siden fikk paret datteren Tiril, som de har holdt skjermet fra offentligheten.

Grøtta Grav og Hvarnes skal nemlig ha vært bekymret for at deres lille datter skulle bli utsatt for kidnappingsforsøk under innspillingen av andre sesong av «Villdyrlegen», hvor ekteparet er på skjermen sammen.

- Det er viktig for oss å ha sikkerheten i boks. Vi er ikke ekstremt fanatiske. Men det er viktig å ikke være naiv. (...) Sykdom kan du som regel fikse. Men kidnapping er veldig skummelt. Vi var ikke redde for det hver dag. Men slike episoder skjer ofte i land som USA, Kina og Sør-Amerika, sier Grøtta Grav til VG.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Lille Tiril var med mamma og pappa, og resten av reisefølget på seks, rundt om i verden under TV-innspillingen, og i kveldens premieresending av «Villdyrlegen» får TV-seerne se datteren for første gang.

- Tiril er også en jente med knallblå øyne og lyst hår, og det er som regel «number one» for kidnappere. Derfor ville vi sikre oss på best mulig måte, sier Silje til avisen.

I sommer ble forøvrig paret, som giftet seg i 2011, foreldre til nok en jente - som har fått navnet Yrja.LES OGSÅ: Gaute Grøtta Grav selger «Farmen»-hytta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer