IKKE SOM VICTORIA! Sasha nektet å la seg klippe som Victoria Beckham i mandagens episode av Top Model - dermed måtte hun dra rett hjem.
IKKE SOM VICTORIA! Sasha nektet å la seg klippe som Victoria Beckham i mandagens episode av Top Model - dermed måtte hun dra rett hjem.Vis mer

Nektet å klippe seg - kastet ut av Top Model

To jenter måtte forlate Top Model i kveld, men Sasha angrer ikke...

SEHER.NO: - Jeg angrer ikke. Jeg satte mine egne grenser, og jeg likte ikke den frisyren de hadde plukket ut til meg, sier Top Model-deltager Sasha Danest Hammari (18) til Seher.no.

I den første episoden av Top Model fikk jentene skryt for å sette sine egne grenser når det gjaldt dristige bilder. I mandagens episode får det konsekvenser for Oslo-jenta Sasha når hun gjør det samme i forhold til sitt eget utseende.

- Jeg trodde ikke de ville være så strenge. Det var skuffende og overraskende å bli sendt hjem, sier Sasha.

Alle jentene fikk en makeover i en trendy frisørsalong i Oslo. Det ble hard kost for mange. Det var med tungt hjerte de unge modellspirene lot lokkene falle, og flere av jentene brøt ut i gråt.

- Det skjer ikke
Da Sasha fikk forespeilet at hun skulle få en bob-frisyre som den Victoria Beckham har, steilet hun.

- Sånn Victoria Beckham - det skjer ikke. Sånn bob, nei nei, sa Sasha etter at frisøren hadde snakket med henne om hva han planla.

Sasha kranglet med frisøren og tviholdt på at hun skulle beholde håret langt, i alle fall bak.

- Vi er eksperter. Vi ønsker å øke sjansene dine for videre suksess i programmet, forklarte frisøren og truet henne med at dette kunne bli hennes dødsdom i konkurransen.

Men Sasha ga seg ikke.

- De var fornøyd med det forrige bildet mitt. Det er jo bildene som har noe å si, ikke håret mitt.

Kastet ut av Jan Thomas
Men da de nyfriserte jentene møtte coachen Jan Thomas etterpå var dommen hans knusende og nådeløs.

- Jeg tror ikke du er fullt ut kompetent ennå til å uttale hva som er best for deg. Det er 1600 jenter der ute som skulle ønske de var i dine sko. Mens jeg ringer en av dem, drar du tilbake til hotellet og pakker kofferten.

Dermed måtte en skuffet Sasha forlate innspillingen av Top Model, men til Seher.no forteller hun at hun ikke angrer på at hun sto på sitt.

- Jeg hadde sikkert blitt fin der og da, når jeg ble stylet i salongen. Men en sånn frisyre ville ikke fungert for meg i det daglige liv når jeg skal opp og på jobb. Jeg vil ikke gå rundt med en kort bob i ett til to år. Jeg vil heller følge min egen stil enn deres.

Jan Thomas ba de andre jentene lære av Sashas tabbe.

- Sasha oppførte seg respektløst og dumt i dag. Ta lærdom av det, sa han til deltagerne etter at Sasha måtte gå.

Silje Hellenes (19) erstatter Sasha i serien.

LES OGSÅ: Silje hadde ikke meldt seg på Top Model

Sasha har sin egen oppfatning om hvorfor hun ble kastet ut av serien.

- Jeg tror de bare ville sette et eksempel. De ville at vi skulle høre på alt de sier og være glad for at vi fikk være der, sier hun.

18-åringen syntes alt i alt at Top Model hadde vært en fin opplevelse som ga henne mange unike opplevelser.

- Jeg lærte at det er viktig å alltid representere seg selv bra. Og så var det spennende å få møte Vendela, sier hun til Seher.no.

Savnet kjæresten
Sasha var imidlertid ikke den eneste som måtte forlate modellkonkurransen allerede i tredje program. Etter å ha fått høre at bildet hennes var for kjedelig ble også Sina Gulbrandsen (21) fra Oslo sendt hjem.

- Jeg tror kanskje de feilaktig tok min innadvendthet for å være passivitet og likegyldighet, både på fotoshootene og ellers, og at det muligens kan ha vært avgjørende for at jeg røk ut. Det er også en mulighet for at jeg ikke var den de lette etter, sier Sina til Seher.no.

- Jeg fant underveis ut at det å være sjenert er et handicap i en serie hvor det forutsettes at man byr på seg selv i så stor grad - til enhver tid.

Sina syntes det var trist å måtte forlate konkurransen og de andre jentene. Men selv om hun ikke var enig i panelets dom, syntes hun det var godt å komme hjem til kjæresten igjen.

- Jeg meldte meg på av nysgjerrighet og ikke fordi jeg egentlig har et brennende ønske om å vinne. Men jeg håpet at jeg underveis skulle få det og dermed føle meg mer hjemme i konkurransen, forteller Sina til Seher.no.

Har du et tips om Top Model-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no
LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke meldt meg på
LES OGSÅ: Tidenes beste Top Model-bilde