<strong>POPULÆR:</strong> Alina Lapteva har fått mye ros for kroppen sin fra de mannlige Paradise Hotel-deltagerne. Her er hun sammen med tre av dem: (F.v.) Are B. Schanke, Andreas Bolme Akselsen og Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
POPULÆR: Alina Lapteva har fått mye ros for kroppen sin fra de mannlige Paradise Hotel-deltagerne. Her er hun sammen med tre av dem: (F.v.) Are B. Schanke, Andreas Bolme Akselsen og Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Nektet å kle seg naken på Paradise Hotel

- Noe vil jeg ha for meg selv, sier Alina Lapteva.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De mannlige deltagerne på «Paradise Hotel» har ikke lagt skjul på sin beundring for kroppen til Tromsø-jenta Alina Lapteva (23) etter at de møtte henne for første gang under innspillingen i Mexico.

Også mange av seerne har fått øynene opp for 23-åringen, som har jobbet som modell før hun ble med i TV3s realityserie.

Men selv om hun ikke har noe problem med å la seg avbilde i bikini eller undertøy, heller Alina kaldt vann i blodet på de som tror de skal få se henne i Evas drakt i «Paradise Hotel»

- Jeg bestemte meg tidlig for å at jeg ikke ville vise meg helt naken foran kameraene. Jeg synes ikke det er noe galt i å vise seg naken, men tenker mest på at det kan ødelegge for arbeidsmuligheter i fremtiden. Noe vil jeg ha for meg selv, sier jenta - som til daglig jobber som hjelpepleier - til Seoghør.no.

Alina - som fikk lagt inn tilsammen 750 gram silikon i brystene som 20-åring - sier at hun også i Norge er svært nøye med å ikke vise for mye hud.

- Jeg har aldri solt meg uten overdel på stranden, og takket også nei til å la meg avbilde i bladet Vi Menn, da jeg skjønte at jeg måtte være toppløs.

- Jeg skal ikke utelukke at jeg kan komme til å stille opp på slike bilder en gang i fremtiden, men da må det være snakk om mer penger enn det de tilbød meg.

Selv om hun dusjet med bikinen på under hele Paradise-oppholdet, hevder Alina at hun aldri følte noe press fra produsentene på å kaste klærne.

- Jeg spurte dem om det var greit på intervjuet under casting-runden, og jeg opplevde det aldri som noe problem. Hver av jentene må gjøre det som føles riktig for dem, og jeg ser ikke ned på de som valgte å dusje nakne, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er ganske patetisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer