Nektet å kaste skjorta på stranda

Anne Hathaway tok ingen sjanser da hun dyrket kjærligheten med ektemannen på Miami Beach. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
KUN FOR DINE ØYNE: Adam og Anne så ikke ut til å bry seg om de andre badegjestene på den populære stranda. Foto: Pichichi / Splash News/ All Over Press
KUN FOR DINE ØYNE: Adam og Anne så ikke ut til å bry seg om de andre badegjestene på den populære stranda. Foto: Pichichi / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Anne Hathaway og Adam Shulman har vært gift i 17 måneder, men ser fortsatt ut til å nyte hvetebrødsdagene.

Paret la nemlig ikke skjul på at de er mer forelsket enn noensinne, da de søndag koste seg sammen på den berømte stranden Miami Beach.
Uten å bry seg om de mange andre badegjestene som nøt Florida-været rundt dem, kysset og klemte de to hverandre, mens de tok turen inn og ut av bølgene.

Dekket seg til

Anne valgte imidlertid på ha på seg en trøye over bikinien hele tiden hun oppholdt seg på stranden.

Det er ikke kjent om det var sjenerthet eller frykt for at den sterke sola skulle føre til solbrenthet på hennes sarte hud, som var grunnen til antrekket.

Anne - som blant annet er kjent for sin rolle i filmen «Les Miserables» - så imidlertid til å ikke ha hatt noe problemer med været, da hun lørdag kveld ankom den røde løperen på Miamis internasjonale filmfestival.

Badeturen med ektemannen kommer kun to måneder etter at hun holdt på å drukne, da hun ble tatt av en undervansstrøm på Hawaii.


Og på vei opp av vannet skar hun foten på en stein. For å stoppe blødningen og hindre infeksjon måtte Anne legge seg ned i sanden, mens ektemannen sugde på tåen hennes.

LES OGSÅ: Her holder Oscar-vinneren på å drukne. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer