Kieran Hayler nektet å gå fra Katie Price:

Nektet å godta skilsmissen etter utroskapen

Modell Katie Price har åpenlyst fortalt om skilsmissen. Likevel sliter ektemannen med å avfinne seg med det.

SLUTT: Kieran Hayler skal ha vært utro med barnepiken sin. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for kona hans, modell Katie Price. I helgen kunngjorde hun at de skulle skilles, men Kieran sliter tydeligvis med å akseptere det. Foto: NTB scanpix
SLUTT: Kieran Hayler skal ha vært utro med barnepiken sin. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for kona hans, modell Katie Price. I helgen kunngjorde hun at de skulle skilles, men Kieran sliter tydeligvis med å akseptere det. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke ble det kjent at den britiske glamourdronningen Katie Price (39), som kanskje er vel så kjent for sine mange skandaler som for sitt gamle pseudonym Jordan, skulle skilles.

Hun har vært gift tre ganger, men alle gangene har det gått i vasken for 39-åringen. En skulle kanskje tro at en offentlig proklamert skilsmisse gjør at man som ektemann tar hintet, pakker veskene og flytter ut.

Det er ifølge The Sun ikke tilfellet. Katie skal ha måtte kaste ut ektemannen, etter at han nektet å forlate henne.

SKILLES: Katie og Kieran giftet seg i 2013, men velger allerede etter fire års ekteskap å gå fra hverandre. Grunnen skal være at Kieran har vært utro med parets barnepike i over tre år. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
SKILLES: Katie og Kieran giftet seg i 2013, men velger allerede etter fire års ekteskap å gå fra hverandre. Grunnen skal være at Kieran har vært utro med parets barnepike i over tre år. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

- Ganske utrolig

Det er danseren Kieran Hayler (30) som hun nå går fra. Dette kommer i kjølvannet av at han skal ha vært utro mot henne flere ganger. Parets barnepike skal angivelig ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til ham i tre år.

På tross av det angivelige sidespranget, ville ikke Kieran forlate kona. Det forteller en kilde til den britiske avisen.

- Det er ganske utrolig, men Kieran trodde faktisk at han kunne klore seg fast i ekteskapet, selv etter alt han har gjort. Det har irritert henne skikkelig, sier kilden og fortsetter:

- Hun ble knust av nok et svik, men han klarte fortsatt ikke å ta beskjeden om at det nå er over. Han var der i helgen, og latet som at alt var fint, selv etter at han ble fortalt flere ganger at de to er ferdige, hevder kilden.

Den nå single danseren skal til og med ha forsøkt å legge ut ting i sosiale medier, som et forsøk på å stabilisere ting. Der skal det ha sett ut som ting var helt normalt mellom han og Katie, på tross av at skilsmissen deres var slått opp i flere internasjonale medier.

- Det var så langt fra sannheten, og ble gjenstand for nok en krangel dem imellom. Bak lukkede dører var det et helvete, hun klikka totalt. Han ga til slutt opp og forlot henne, hevdes det i intervjuet.

Om han har tatt hintet nå, strides det imidlertid om. Avisen hevder at han søndag kveld dukket opp i glamourmodellens leilighet i West Sussex, der han ba henne om en ny sjanse.

MODELL: Katie Price er godt kjent for sin fortid som glamourmodell. Hun har også figurert som artist og forfatter, hvor sistnevnte yrke har vist seg å være en suksess. Boken «Being Jordan» ble blant annet en bestselger. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
MODELL: Katie Price er godt kjent for sin fortid som glamourmodell. Hun har også figurert som artist og forfatter, hvor sistnevnte yrke har vist seg å være en suksess. Boken «Being Jordan» ble blant annet en bestselger. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

- Betalt for det

Det var i helgen at skilsmissen ble kjent. Price fortalte åpent om hvorfor hun nå valgte å ta steget, etter å ha tilgitt ektemannen for utroskap flere ganger tidligere.

39-åringen skal ha fersket Haylers utroskap etter å ha oppdaget e-post-utveksling av intim karakter mellom ham og barnepiken. Ifølge Price har han innrømmet de faktiske forhold.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, fortalte Katie i helgen.

I 2014, mens Price var gravid med parets andre barn, innrømmet ektemannen å ha vært utro med sistnevntes venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

- Ingen fremtid

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse. Slik ble det ikke denne gangen.

- Han kan ikke være trofast mot meg, eller noen andre, med mindre han får hjelp. Han vil være utro igjen, og jeg takler ikke dette en tredje gang. Vi har ingen framtid sammen, sier modellen til The Sun.

Kieran Hayler, som ikke har uttalt seg om de siste utroskapspåstandene ennå, har tidligere fått hjelp for sexavhengighet. 30-åringen har lagt kortene på bordet flere ganger, blant annet overfor OK Magazine, der han beskrev kona som hans «skytsengel».

- Det jeg gikk gjennom er ingenting sammenlignet hva hun måtte tåle da jeg var utro. Hun har hjulpet meg gjennom elendigheten, fortalte han til magasinet.

Price og Hayler har sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3) sammen. Glamourmodellen har også barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra tidligere forhold. Hun har vært gift to ganger tidligere, først med sangeren Peter Andre (44) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: - Jeg rev henne i håret og skrek at han var min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer