Nektet å gå i trapper

Supermodellen stormet ut i raseri...

RASENDE: Naomi Campbell stormet ut fra den direktesendte TV-opptredenen da det ble klart at hun ikke fikk ta heisen, som var ødelagt. Foto: AP
RASENDE: Naomi Campbell stormet ut fra den direktesendte TV-opptredenen da det ble klart at hun ikke fikk ta heisen, som var ødelagt. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Naomi Campbells (40) temperament er en velkjent sak. For ikke lenge siden klinte hun til et TV-kamera i sinne, etter at hun følte hun ble stilt et ubehagelig spørsmål.

Før det har hun angrepet to politimenn, slått til sin egen sjåfør og kastet en mobiltelefon i hodet på hushjelpen, og det er bare toppen av isfjellet.

Nå skriver Daily Mail at Campbell nylig nektet å gå opp trappene da hun skulle promotere sin egen parfyme. Heisen var nemlig ødelagt.

Ifølge den britiske avisen, skal Naomi ha stormet ut da hun fikk greie på at hun måtte gå i trappene. Og det hele ble filmet live.

«Dette skal ha vært svært flaut for hennes over lengre tid lidende ansatte», skriver Daily Mail.

Alt dette kommer frem i kjølvannet av rettsdokumentene selskapet Moodform Mission har nedlagt sammen med modellbyrået Premier Model Management. Begge har vært med på å utvikle, samt markedsføre Campbells parfyme.

Selskapene hevder stjernens oppførsel er grotesk, og mener Campbell tror hun kan gjøre hva hun vil. Ifølge modellbyråets sjef, Chris Owen, skal Campbell ved flere ganger ha vært utrolig vanskelig å ha med å gjøre.

- En gang forsøkte hun å angripe meg med en flaske, men en sikkerhetsvakt grep inn, sier han ifølge avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her slår hun til kameraet