Nektet å bruke stand-in i sexscenene

- Det er jeg som hopper rundt naken, sier Leonardo DiCaprio.

VILLE IKKE BRUKE STAND-IN: Leonardo DiCaprio ønsket ikke å bruke stand-in da han kastet klærne med Margot Robbie i filmen The Wolf of Wall Street. Foto: Stella Pictures
VILLE IKKE BRUKE STAND-IN: Leonardo DiCaprio ønsket ikke å bruke stand-in da han kastet klærne med Margot Robbie i filmen The Wolf of Wall Street. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
UKOMFORTABEL: Margot Robbie følte seg ukomfortabel i sexscenene med DiCaprio, og drakk tequila før hun skulle i ilden. Foto: Stella Pictures
UKOMFORTABEL: Margot Robbie følte seg ukomfortabel i sexscenene med DiCaprio, og drakk tequila før hun skulle i ilden. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio (39) har fått gode kritikker for sin innsats i rollen som Jordan Belfort i filmen «The Wolf of Wall Street».

Skuespilleren har uttalt at han elsket å jobbe med filmen, men også det å kaste klærne på film var helt fint for DiCaprio, som forteller til OK! Magazine at han ikke ønsket å bruke stand-in under nakenscenene.

- Mye av filmen handlet om å skape en vill atmosfære. Jeg holdt ikke tilbake i det hele tatt. Det var ikke snakk om å bruke stand-in. Det er jeg som hopper rundt der naken, sier DiCaprio ifølge Contactmusic.com.

Stjernen forteller at han følte seg litt som en rockestjerne under innspillingen av filmen.

- Vi la til en orgie-scene på et fly som tok en hel dag å filme. Det var galskap! Men det var moro. Jeg tenkte ikke over nakenheten, fordi jeg forsøkte å portrettere rollefigurens liv. Og det var jo slik det skjedde!

DiCaprios motspiller, Margot Robbie (23), var imidlertid svært ukomfortabel under sexscenene.

- Jeg drakk tre shots med tequila klokka ni om morgenen for å roe nervene. Det hjalp, sa den blonde skjønnheten til nettstedet Celebuzz.

LES OGSÅ: Bytter ut DiCaprio med ny kjekkas
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer