Bruce Willis:

Nektet å bruke munnbind - kastet ut

Hollywood-stjernen ble kastet ut av et apotek. Nå legger han seg flat.

NEKTET: Skuespilleren Bruce Willis nektet å ta på seg munnbind under et apotekbesøk. Da ble han bedt om å dra. Her avbildet med kona, modell Emma Heming i 2019. Foto: Evan Agostini / NTB
NEKTET: Skuespilleren Bruce Willis nektet å ta på seg munnbind under et apotekbesøk. Da ble han bedt om å dra. Her avbildet med kona, modell Emma Heming i 2019. Foto: Evan Agostini / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager skal det lite til for å snu sosiale medier på hodet, og flere kjendiser har den siste tiden opplevd å bli hengt ut både på Twitter, Instagram og TikTok.

Det har nemlig nærmest gått sport i å finne mest mulig grums og snadder på store kjendiser, for deretter å publisere det offentlig - og håpe at flest mulig får det med seg.

Noen ganger bidrar imidlertid kjendisen godt selv, og følgerne trenger derfor ikke lete særlig hardt eller lenge.

Nå er det Hollywood-stjernen Bruce Willis (65) som får kjenne på presset, etter at nye bilder av actionhelten dukket opp.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Kastet ut

Mandag denne uken begynte det nemlig å florere bilder av 65-åringen, der man tydelig kunne se ham forlate et Rite Aids-apotek i Los Angeles, ifølge Page Six.

Grunnen til at bildene overrasker, er at «Die Hard»-stjernen ikke har på seg munnbind, som ellers er en del av tiltakene som er påkrevd på grunn av coronapandemien.

Han har imidlertid på seg en bandana som han har bundet rundt halsen, man valgte altså å ikke trekke den over munnen heller.

Ifølge Page Six skal Willis ha blitt bedt om å forlate apoteket fordi han faktisk nektet å bruke munnbind. De skriver også at folk på stedet har uttalt at skuespilleren dro fra apoteket uten å kjøpe noe.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» havnet i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Beklaget

Bildene av actionstjernen har som nevnt fått mennesker på sosiale medier til å se rødt, og han blir sterkt beskyldt for å ikke ta ansvar i den vanskelige tida verden befinner seg i.

I en uttalelse gitt til People beklager 65-åringen seg nå for feiltakelsen. Samtidig benytter han muligheten til å oppfordre folk til å bruke munnbind.

- Det var en feilbedømmelse. Vær trygge der ute og la oss fortsette å «mask up», uttalte han tirsdag.

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

I Los Angeles alene er det over 10 000 mennesker som har mistet livet av covid-19. I delstaten California har det i alt vært to millioner smittede, hvorav mer enn 930 000 av tilfellene har vært i Los Angeles, ifølge blant andre danske B.T.

Willis har oppholdt seg store deler av pandemien i karantene med ekskona Demi Moore (58), samt de voksne barna Tallulah (26), Scout (29) og Rumer (32), i Idaho.

LES OGSÅ: Vekker harme med munnbind-påstand

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer