Nektet å bruke for tynne modeller

- Undertøy ser fantastisk ut på kvinner med litt former.

VRAKET SYLTYNNE MODELLER: Dita von Teese sier hun vraket et dusin modeller til sine moteshow i Melbourne og Paris, fordi de var for tynne. Foto: All Over
VRAKET SYLTYNNE MODELLER: Dita von Teese sier hun vraket et dusin modeller til sine moteshow i Melbourne og Paris, fordi de var for tynne. Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: Den amerikanske burlesk-artisten og tidligere Melodi Grand Prix-deltageren Dita von Teese (40) har i flere år vært kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Dita - som også jobber som klesdesigner - er kjent for å kjempe mot slankepress i den internasjonale mote- og underholdningsbransjen, og gjorde ikke noe unntak da hun skulle presentere sin nye undertøyskolleksjon i Australia og Frankrike denne uken.

Ifølge kjendisnettsiden Celebitchy.com gjorde Dita det klart fra starten at hun ikke ville ha noen syltynne modeller på scenen.

- Vi vraket mange modeller fordi de var for tynne. Vi avviste antageligvis et dusin. Det er viktig for meg at vi kvinner med figur og kurver. Undertøy ser fantastisk ut på kvinner med litt former.

Dita von Teese har tidligere vært gift med rockestjernen Marilyn Manson. Paret gikk fra hverandre etter ett års ekteskap i 2006.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marilyn Manson brøt forlovelsen etter sju måneder