Nektet å bli på rehab

«Teen Mom»-stjernen stakk av etter fire dagers kamp mot heroinproblemene.

STAKK FRA REHAB: Jenelle Evans skulle vært på rehab i én måned, men stakk etter fire dager. Ekskjæresten Courtland Rogers tror ikke hun er rusfri.
STAKK FRA REHAB: Jenelle Evans skulle vært på rehab i én måned, men stakk etter fire dager. Ekskjæresten Courtland Rogers tror ikke hun er rusfri. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av februar la «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans (21) seg inn på en avvenningsklinikk for å få bukt med heroinproblemene.

Nå skriver imidlertid nettstedet OK! at Evans stakk av etter kun fire dager.

Evans skulle i utgangspunktet tilbringe én måned på klinikken, men skal ifølge nettstedet ha reist hjem fordi hun følte hun ikke hadde behov for å være der.

- Hun var ikke der så lenge fordi hun mente hun ikke trengte det. Hun er klar til å leve livet sitt som en normal person uten narkotika, sier en venn av realitystjernen til nettstedet.

At MTV-stjernen er rusfri har imidlertid eksmannen Courtland Rogers (27) liten tro på. Han snakket tidligere ut om heroinmisbruket til Evans, som også pågikk mens hun var gravid. Det endte med spontanabort.

- Det ble virkelig ille. Hver morgen kastet hun opp. Moren min måtte vaske opp etter henne. Hun følte seg aldri bra, forlot aldri rommet, var alltid i sengen og sov, sa han.

Evans har sønnen Jace fra et tidligere forhold. Omsorgsretten for Jace er det imidlertid Jenelles mor som har.

LES OGSÅ: Nå innrømmer hun narkomisbruket
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer