TOK SILIKON: «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham var den første av jentene i serien som tok silikon. Nå er MTV redd for at alle skal følge i hennes fotspor.  Foto: All Over Press
TOK SILIKON: «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham var den første av jentene i serien som tok silikon. Nå er MTV redd for at alle skal følge i hennes fotspor. Foto: All Over PressVis mer

Nektes større pupper av MTV

Kanalen liker ikke «Teen Mom»-stjernenes sexy image.

SEOGHØR.NO: MTV-serien «Teen Mom» følger flere unge mødres liv før og etter graviditeten i tenårene. Mange av seriens hovedpersoner har blitt amerikanske medieyndlinger og alt de gjør blir fulgt av TV-kameraer og paparazzi.

Noen av mødrene har vært involvert i rus- og nakenskandaler, men det er deres sexy image som nå får kanalen til å reagere. Flere av jentene har nemlig lagt seg under kniven og operert inn silikon i brystene.

- MTV vet hvordan de ønsker at jentene skal fremstå, og store falske bryster er ikke en del av imaget, sier en kilde i kanalen til magasinet Star ifølge Radaronline. 

Den første ute var Farrah Abraham (20), men i ettertid har også Maci Bookout (19) og Jenelle Evans (20) forstørret brystene.

- Det var greit når det bare var Farrah, men nå er operasjonene ute av kontroll, fortsetter kilden.


Ifølge Star ber nå kanalen tenåringsmødrene om å vente med operasjonene til de er ute av serien.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tenåringsstjerne banket opp på gaten