TRIVES: Davy Wathne ville vite hvor han sto da han forhørte seg om sluttpakke i TV 2. Han er glad for at kanalen sa de vil satse videre på ham. Foto: SCANPIX
TRIVES: Davy Wathne ville vite hvor han sto da han forhørte seg om sluttpakke i TV 2. Han er glad for at kanalen sa de vil satse videre på ham. Foto: SCANPIXVis mer

Nektes sluttpakke i TV 2

Davy Wathne fikk beskjed om å "glemme det".

SEHER.NO: TV 2-sportens Davy Wathne (58) fikk seg nok et sjokk da han forhørte seg om sluttpakker i TV 2.

Han fikk nemlig beskjed om å "glemme det" og at det var helt uaktuelt.

- Jeg trodde sluttpakkene var et generelt tilbud alle fikk, at det var opp til hver enkelt om de ville ta imot tilbudet eller vrake det. Men da jeg forhørte meg om hva en sluttpakke ville innebære for min del, fikk jeg til svar at jeg bare kunne glemme det, sier Davy til VG.

I stedet fikk han beskjed om at han inngår i TV 2s fremtidsplaner, noe Davy er glad for. Han har vært med kanalen helt siden oppstarten i 1992.

- Jeg har jo engasjert meg med liv og sjel i TV 2, vært mer opptatt og involvert i jobben min enn hva sunt er, vil nok noen påstå. Jeg er jo en av dem de har kjørt frem og markedsført denne kanalen, og at de synes jeg har forvalrtet den rollen på en fornuftig måte, er noe jeg setter stor pris på.

Wathne forteller at forespørselen om en sluttpakke ikke bunner i et ønske om å forlate kanalen, men at han bare følte et behov for å vite hvor han sto.

Og Davy, han blir på TV-skjermen til han blir båret ut fra TV 2s lokaler.

- Det er ikke opp til meg å vurdere. Men jeg kommer ikke til å slutte der av egen fri vilje, jeg blir i TV 2 til jeg blir båret ut derfra. Dessverre, vil nok noen tenke, sier han spøkefullt til VG.

Kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy avviser overfor avisen at alle ansatte får et tilbud om en sluttpakke.

- Jeg har vært påpasselig med å understreke at det ikke har vært et generelt tilbud, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Disse leder årets "Fotballgalla"