SLIK MÅ DE GJØRE DET: Tidlig fredag ettermiddag var jetset-kvinnen i alle danske aviser med både navn og bilde. Nå må Ekstra Bladet sladde henne. På bildet er hun sammen med Lene Nystrøm i Paris i fjor. Foto: Faksimile
SLIK MÅ DE GJØRE DET: Tidlig fredag ettermiddag var jetset-kvinnen i alle danske aviser med både navn og bilde. Nå må Ekstra Bladet sladde henne. På bildet er hun sammen med Lene Nystrøm i Paris i fjor. Foto: FaksimileVis mer

Nektes å vise ansiktet hennes

Ekstra Bladet raser mot hemmeligholdelsen av den narkotatte jetset-kvinnens navn.

SEHER.NO: Bare en halv time etter at Ekstra Bladet hadde publisert nyheten om at en navngitt, svært kjent, dansk jetset-kvinne (40) var tatt med 140 gram kokain, besluttet byretten i København at kvinnens identitet ikke lenger kunne vises av pressen.

Det får Ekstra Bladets sjefredaktør til å rase.

– Det virker besynderlig gammeldags å nedlegge navneforbud når navnet allerede har blitt lest av titusender av mennesker på en rekke nettsteder, sier Bent Falbert til sin egen avis.

Kjennelsen er nå påkjært til landsretten.

Den kjente jetsetteren og foretningskvinnen pleier omgang med mange av de største kjendis-kvinnene i Danmark, og pleier - i henhold til en rekke oppslag i dansk presse - sosial omgang med navn som grevinne Alexandra, Helena Christensen og vår egen Lene Nystrøm.

Den 40 år gamle kvinnen satt fredag i varetekt i København. Det er ikke kjent når hun skal møte i retten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Narkotikaskandale ryster kongehuset