Nektes å sove sammen

- Jade gir ikke opp, hun er bestemt...

I RULLESTOL: En blid, men tydelig sliten Jade måtte fraktes i rullestol til og fra bilen.  Foto: All Over Press
I RULLESTOL: En blid, men tydelig sliten Jade måtte fraktes i rullestol til og fra bilen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kreftsyke Jade Goody (27) slutter ikke å smile, tross dødsdommen fra legene.

Realitystjernen skal nemlig endelig få gifte seg med kjæresten Jack Tweed (21) i helgen.

Og det var en strålende blid, om enn litt hemmet og sliten Jade som torsdag ble trillet ut fra sykehuset i rullestol og inn i en ventende bil for å bli fraktet hjem til familien.

Et skår i realitystjernens glede, var imidlertid nyheten om at Jack ikke har fått tillatelse av sine fengselsoverordnede til å tilbringe bryllupsnatten sammen med henne, skriver Daily Mail.

Tweed fikk 18 måneder i fengsel for å ha overfalt en tenåring med golfkølle, men slapp ut før tiden. Ifølge hans løslatelsesavtale må han imidlertid være tilbake i sin mors hjem innen klokken 19.00 hver kveld.  

Venner av Jade sier likevel at hun ikke har gitt opp, og kjemper nå for at hun og kjæresten skal få sove sammen.

- Hun er bestemt. Alle som kjenner Jade vet hvilken bestemt ung dame hun er, sa hennes talsperson Max Clifford til pressen torsdag.

Nå håper også venner av paret at saken vil løse seg.

- Dette vil ødelegge Jack og Jades bryllup. De vil ikke kunne sitte ned og nyte et måltid eller danse sammen, sier en kilde.

Paret har til og med vurdert å snakke med statsminister Gordon Brown om saken, etter at han tidligere har gitt sin offentlige støtte til realitystjernen og sagt hvor imponert han er over hennes styrke og mot gjennom kreftkampen.

Og mens debatten går vedrørende Jacks løslatelseavtale, er Jade også travelt opptatt med bryllupsplanleggingen.

- Hun er veldig opptatt med bryllupsplanleggingen, og det hjelper å få tankene over på noe annet. Hun nyter denne tiden og har masse å glede seg til, sier en venn.

Og tross de intense smertene hun har gjennomgått den siste tiden, holder 27-åringen motet oppe og ser frem til søndagens store begivenhet.

Realitystjernen skal ha på seg en lekker kremfarget brudekjole i silke verdt nærmere 35.000 kroner, gitt til hennes av Harrods-eier Mohammed Al Fayed.

Bryllupet skal også dekkes av OK! magazine og LivingTV og gir Jade inntekter på over 10 millioner kroner, som hun har tenkt å spare for sine to sønner.

Realitystjernen har også uttalt at hun ønsker at jentene i Girls Aloud skal opptre på festen, som skal holdes på Down Hall Country House Hotel. Og sjansene for at Brit Awards-vinnerne dukker opp skal være gode.

- Vi har blitt kontaktet av Jades PR-folk og saken blir nå håndtert av våre managere. Vi prøver desperat å få flyttet alle avtalene våre så vi kan gjøre det. Det er en trist ting å måtte diskutere, sa bandmedlem Sarah Harding nylig.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Selger bryllupet og egen død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer