ISFRONT: Peter André og Jordan har gått fra å være verdens lykkeligste TV-ektepar til bitre uvenner i løpet av de siste elleve dagene. Foto: Stella
ISFRONT: Peter André og Jordan har gått fra å være verdens lykkeligste TV-ektepar til bitre uvenner i løpet av de siste elleve dagene. Foto: StellaVis mer

Nektes å se egne barn

Jordan låste døra og byttet alarm, mens ektemannen var borte.

SEHER.NO: Popartisten Peter André (36) og den tidligere side 3-piken Katie Price (30) -har skapt mange overskrifter på grunn av TV-serien om livet deres som ektepar.

Men nå ser det ut til at den bitre skilsmissen mellom de tidligere turtelduene slår ethvert TV-manus ned i støvlene.

Peter André har tidligere hevdet at Jordan både nektet ham sex og brukte enhver anledning til å mobbe ham, mens hun har slått tilbake med at det var ham som såret henne ved å kreve skilsmisse.

Etter separasjonen for elleve dager siden fløy Peter André tilbake til sin familie i hjemlandet Kypros. Men da han i går kom tilbake til huset han deler med Jordan i Storbritannia, fikk han seg en ubehagelig overraskelse.

Jordan hadde ifølge Daily Mirror både låst dørene og byttet alarmkodene i huset hun fortsatt bor i sammen med parets barn Junior (3) og Princess (2). I tillegg har hun sønnen Harvey (6) fra et tidligere forhold.

- Pete er teknisk sett hjemløs. Han er knust og dette er det siste han trenger, sier en venn av paret til avisa.

"Mysterious Girl"-sangeren skal nå fokusere på kjempe for delt omsorgsrett for barna, og har allerede begynt å lete etter et nytt hjem i nærheten av sitt tidligere hus.

Inntil videre bor han på gjesterommet til sin britiske manager.

Ifølge Peter André ønsker han seg ikke ett øre av Jordans formue på over 400 millioner kroner.

Iføle Daily Mirror skal han selv ha bedt om en særeie-avtale før paret gikk til alters i 2005.

- Petes hovedmål nå er å se barna sine, og tilbringe litt etterlengtet tid med dem, sier en venn til avisa.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.