«Paradise Hotel»

Nektes å møte pressen

Jamilla Wais får ikke møte pressen etter nytt blogginnlegg.

PRESSENEKT: Jamilla Wais får ikke være til stede under første del av «Paradise Hotel»-finalefesten. Foto: TV3
PRESSENEKT: Jamilla Wais får ikke være til stede under første del av «Paradise Hotel»-finalefesten. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld er det duket for «Paradise Hotel-»finalefest i Oslo. I kjent stil møter deltakerne pressen i forkant av at finaleepisoden blir sendt, og tidligere har både nye par blitt avslørt og intriger tatt nye vendinger.

Torsdag kveld er det imidlertid én deltaker som ikke får snakke med pressen, skriver VG.

Tidligere i dag publiserte Jamilla Wais (24) et blogginnlegg hvor hun går hardt ut mot Andreas «TIX» Haukeland (26), hvor hun blant annet skriver at han er en rasist.

«Gikk over streken»

Dette har ført til at TV3 nå tar grep.

- Vi synes hennes blogginnlegg er å gå langt over streken, vi tolererer ikke slik type hets, sier pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Linda Glomlien, til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

STORMER UT: Jamilla Wais stormer ut fra «Paradise»-innspillingen. Overfor Rød Løper forklarer hun hva som skjedde bak kulissene. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Vi ønsker derfor ikke at hun deltar på første del av festen. Årets finalefest er åpen for publikum og derfor får hun komme senere i kveld hvis hun ønsker, legger Glomlien til.

Overfor VG sier Andreas Haukeland selv at han har tiltro til avgjørelsen som er tatt av kanalen.

- Vi har vært under full overvåkning i to måneder fra TV3, de kjenner oss som personer. Hvis de har valgt å ta en avgjørelse, så har det vært en god grunn. Fra oss deltagere blir det ord mot ord, det er til syvende og sist TV3 som har sett hva som har foregått og valgt å ta med på TV eller ikke, sier han til avisa.

- Urettferdig

Wais på sin side påstår at hun tidligere har blitt hengt ut av 26-åringen, men at produksjonen den gang ikke tok grep.

- Jeg føler meg urettferdig behandlet, sier hun.

Heller ikke Thea Gudmundsen skal være til stede under første del av finalen, for å vise støtte overfor venninna.

Se og Hør oppdaterer saken.

Jamilla sjekket inn på realityhotellet i Mexico i begynnelsen av april. Jenta fra Oslo og Moss hadde blitt påmeldt en rekke ganger tidligere, men aldri turt å møte opp på intervju før castingprosessen til årets sesong.

Dét resulterte i deltakelse for den munnrappe 24-åringen, som allerede i sin første uke klarte å skape drama på hotellet.

Før hun sjekket inn beskrev hun seg også som en som ville spille spillet.

Wais' bestevenninne er Melina Johnsen fra fjorårets «Ex on the Beach», som selv ble kjent for å være rappkjefta og glad i drama. Likevel var det ikke bare personligheten hennes mange la merke til de første dagene på skjermen.

Se og Hør oppdaterer saken.

KRANGEL: Jamilla Wais velger å utnevne hvilke deltakere som har spolert ukesoppdraget på «Paradise Hotel». Det vekker sterk reaksjon hos Henrik Beyer og Mario Riera. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Naturlig

Til Se og Hør fortalte Jamilla at hun fikk flere hyggelige meldinger i sosiale medier, fordi flere har bemerket seg at hun er en av de mest naturlige deltakerne inne på hotellet.

24-åringen har aldri lagt seg under kniven eller fått injisert noe i huden, i kontrast til samtlige av de kvinnelige deltakerne i årets sesong.

- Mange har kommentert at det er fint at det ikke er noe plast i meg, og flere har sendt meg meldinger om at de elsker meg for det. Jeg har alltid vært sånn, og har ikke behov for noe falskt i meg, sa hun, og la til:

- Jeg har aldri likt silikon eller fillers. Altså, hvis du vil gjøre det, så vær så god, men jeg kommer aldri til å gjøre noe. Det var en jente som spurte om jeg ikke ville ta litt Botox i panna på sinnarynken, og sa sa jeg «nei, jeg driter i om jeg har rynker der og der». Jeg driter virkelig i det. Det eneste jeg bruker som er falskt er vipper og negler, men det er bare på fest, forklarte hun.

MANGE TILBUD: Jamilla Wais sjekket nylig inn på «Paradise Hotel», og det gikk ikke ubemerket hen. Vis mer

LES OGSÅ: Triana dropper finalefesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer