Brad Pitt og Angelina Jolie:

Nektes å møte barna - igjen

Den årelange striden er langt fra over.

BITTER STRID: Brad Pitt har nok en gang mistet den delte omsorgsretten for barna. Dermed fortsetter rettsstriden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
BITTER STRID: Brad Pitt har nok en gang mistet den delte omsorgsretten for barna. Dermed fortsetter rettsstriden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den årelange oppvasken mellom det tidligere Hollywood-paret Angelina Jolie (46) og Brad Pitt (57) ser ikke ut til å ende med det første.

Eksparet tok ut skilsmisse i 2016, men har siden den gang kranglet om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna.

Nylig ble det kjent at «Once Upon a Time In Hollywood»-stjernen fikk delt omsorg for eksparets seks felles barn, Shiloh (15), tvillingene Vivienne og Knox (12), Maddox (19), Zahara (16) og Pax (17).

Nå har imidlertid en dommer snudd i saken, og fratatt skuespilleren retten.

- Ikke bra for barna

Tidligere har som nevnt 57-åringen blitt tildelt mer tid med fem av de seks barna - bortsett fra Maddox, som ikke lenger er å regne som mindreårig. Det bestemte dommer John Ouderkirk i mai.

Nå har imidlertid dommeren blitt fjernet fra saken av et dommerpanel på tre, som i tillegg har reversert beslutningen. Grunnen til at han ble fjernet skal ifølge en uttalelse være «brudd på hans etiske forpliktelser», skriver People.

Tingrettens ankedomstol besluttet dermed å stille seg bak Jolies ønske om å fjerne Ouderkirk. Han har tidligere blitt beskyldt for å være partisk i sine avgjørelser, fordi han tidligere har unnlatt å opplyse om sine forretningsforhold med Pitts advokater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer