Brad Pitt og Angelina Jolie:

Nektes å møte barna - igjen

Den årelange striden er langt fra over.

BITTER STRID: Brad Pitt har nok en gang mistet den delte omsorgsretten for barna. Dermed fortsetter rettsstriden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
BITTER STRID: Brad Pitt har nok en gang mistet den delte omsorgsretten for barna. Dermed fortsetter rettsstriden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den årelange oppvasken mellom det tidligere Hollywood-paret Angelina Jolie (46) og Brad Pitt (57) ser ikke ut til å ende med det første.

Eksparet tok ut skilsmisse i 2016, men har siden den gang kranglet om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna.

Nylig ble det kjent at «Once Upon a Time In Hollywood»-stjernen fikk delt omsorg for eksparets seks felles barn, Shiloh (15), tvillingene Vivienne og Knox (12), Maddox (19), Zahara (16) og Pax (17).

Nå har imidlertid en dommer snudd i saken, og fratatt skuespilleren retten.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer

- Ikke bra for barna

Tidligere har som nevnt 57-åringen blitt tildelt mer tid med fem av de seks barna - bortsett fra Maddox, som ikke lenger er å regne som mindreårig. Det bestemte dommer John Ouderkirk i mai.

Nå har imidlertid dommeren blitt fjernet fra saken av et dommerpanel på tre, som i tillegg har reversert beslutningen. Grunnen til at han ble fjernet skal ifølge en uttalelse være «brudd på hans etiske forpliktelser», skriver People.

Tingrettens ankedomstol besluttet dermed å stille seg bak Jolies ønske om å fjerne Ouderkirk. Han har tidligere blitt beskyldt for å være partisk i sine avgjørelser, fordi han tidligere har unnlatt å opplyse om sine forretningsforhold med Pitts advokater.

- Brad mener det er overvelmende bevis for at dagens situasjon ikke er bra for barna. Dette setter ting tilbake for alle, sier en kilde nær Pitt til People.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Sjokkert

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tiden hos henne.

I slutten av mai ble det som nevnt kjent at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt og blitt tildelt delt omsorg. Jolie skal dermed ha anket avgjørelsen, ifølge CNN.

Jolie hevdet den gang at dommer John Ouderkirk nektet å la barna vitne. Skuespilleren mente at barna sitter på bevis som er relevante å høre før en avgjørelse tas, uten at det er kjent hva de aktuelle bevisene er.

Hun skal også som nevnt ha ønsket å få dommeren fjernet.

- Hun var sjokkert over at dette foregikk. Jolie ante ingenting om hva som skjedde mellom Pitts advokat og dommeren, uttalte Robert Olson, Jolies advokat, i retten.

LES OGSÅ: - Hun vil aldri tilgi ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer