<strong>STOR FORANDRING:</strong> Jennifer Hudson har gått ned hele 40 kilo i løpet av de tre siste årene. Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Jennifer Hudson har gått ned hele 40 kilo i løpet av de tre siste årene. Foto: All Over Press Vis mer

Nektes å gå ned flere kilo

Etter å ha slanket vekk 40 kilo, sier kjæresten stopp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Jennifer Hudson (29) har det siste året vært gjennom en stor forandring. Hun har gått ned 40 kilo, og er ikke til å kjenne igjen etter det dramatiske vekttapet.

Nå ønsker hun ikke å gå ned flere kilo. Det er hennes nærmeste omgangskrets glad for.

- Jeg har faktisk ikke begynt å forholde meg til hvordan jeg ser ut nå. Det er noen som ikke liker det så godt, og ber meg om å stoppe, sier Hudson ifølge BT.dk.

Hudsons samboer David Otunga har gjort det klart at han ikke ønsker at hun skal bli enda slankere.

- Min forlovede sier jeg ikke må gå ned mer. Han liker meg når jeg er helt vanlig. Ingen høye hæler, ingen sminke og den slags tull. Vi jobber begge to med å forholde oss til mitt nye jeg, forteller stjernen.

Artisten forteller samtidig at hun er fornøyd med sin nye figur.

- Jeg bekymrer meg mer om at jeg ikke skal gå ned mer, enn å gå opp i vekt. Så lenge jeg holder meg til programmet, tror jeg at jeg vil beholde denne størrelsen resten av mitt liv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer