MÅ FÅ HJELP AV PAPPA: Britney Spears får fortsatt ikke lov til å ta store avgjørelser i livet uten grønt lys fra pappa Jamie (t.h.) Foto: Stella Pictures
MÅ FÅ HJELP AV PAPPA: Britney Spears får fortsatt ikke lov til å ta store avgjørelser i livet uten grønt lys fra pappa Jamie (t.h.) Foto: Stella PicturesVis mer

Nektes å bli myndig

Retten tviler på at Britney er i stand til å klare seg selv.

SEHER.NO: Britney Spears (28) har siden fjorårets sammenbrudd vært umyndiggjort av retten i Los Angeles og vært tvunget til å spørre sin far Jamie om lov til alle store avgjørelser i sitt liv.

De siste månedene har Britney sakte men sikkert bygget opp livet sitt igjen, blant annet med å ta med sønnene Sean Preston og Jayden James på sin sukssesrike verdensturné i sommer.

Men til popstjernens skuffelse var ikke hennes nye liv nok for retten i Los Angeles til å fjerne umyndiggjøringen tirsdag.

Ifølge nettstedet TMZ ble Britneys pappa Jamie utnevnt som verge for nye seks til tolv måneder, uten å gi noe nærmere grunn.

Faren får over 100 000 kroner i måneden for jobben med å forvalte Britneys millioner, inntil hun er i stand til å passe på dem selv.

Britney skal ifølge nettstedet RadarOnline.com ha bestemt seg for ikke å anke avgjørelsen.

- Hun hadde ingen innvendinger, sier Britneys advokat Samuel Ingham til nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her frir Britney for andre gang