- Nekter Tori å spille inn mer reality-TV

Dean McDermott sier også nei til at parets fire barn skal få være med videre i programmet.

FERDIG MED REALITY: Dean McDermott ønsker ikke lenger å være med i realityserien True Tori. Tori Spelling er ikke fornøyd med ideen. Foto: All Over Press
FERDIG MED REALITY: Dean McDermott ønsker ikke lenger å være med i realityserien True Tori. Tori Spelling er ikke fornøyd med ideen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag raste spekulasjonene om at realityparet Tori Spelling (41) og Dean McDermott (48) var i ferd med å skille seg, etter at det ble hevdet at Spelling hadde fylt ut skilsmissepapirene.

VIL HA MED BARNA VIDERE: Men Dean har store planer om at barna ikke skal få lov til å være med videre i Toris realityserie. Foto: All Over Press
VIL HA MED BARNA VIDERE: Men Dean har store planer om at barna ikke skal få lov til å være med videre i Toris realityserie. Foto: All Over Press Vis mer

Nå virker det som om McDermott også ønsker en avslutning. Ikke når det kommer til ekteskapet, men når det kommer til TV-serien «True Tori».

Paret har brettet ut privatlivene sine i realityserien etter at McDermott i fjor var utro mot Spelling under et opphold i Canada.

- Dean har gjort det klart at han er ferdig med å spille inn serien. Han mener også at tiden er inne for at barna blitt tatt av serien i tillegg, sier en kilde til RadarOnline.com.


Paret har fire barn sammen, Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2), og Dean skal ha blitt bekymret etter at Liam den siste tiden har skapt oppstyr på skolen ved flere anledninger.

Tori skal imidlertid ikke være spesielt fornøyd med Deans idé.

- Familien trenger tid vekk fra kameralinsene, men Tori vil rett og slett ikke la det skje.

LES OGSÅ: - Tori søker om skilsmisse fra Dean

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer