Nekter Suri flere designerklær

Katie Holmes har fått nok av datterens dyre stil. Nå vrakes garderoben til 18 millioner.

TOM SKJEMTE HENNE BORT: Et av de siste bildene av Tom, Katie og Suri sammen.  Foto: All Over Press
TOM SKJEMTE HENNE BORT: Et av de siste bildene av Tom, Katie og Suri sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden bruddet med Tom Cruise (50), har Katie Holmes (33) levd med datteren Suri (6) i New York. Nå gjør hun det hun kan for at datteren skal få et så normalt liv som mulig. Og da er det full stopp for dyre designerklær til seksåringen, som selv hater kjendislivet.

- Katie har returnert alle gaver hun har fått av dyre designere. Hun har også sagt ifra til kontakter i Los Angeles at de må slutte å sende datteren flere «mini-diva»-produkter, sier en kilde ifølge Femalefirst.

Suri’s garderobe skal angivelig være verdt mer enn 18 millioner kroner. Hun har brukt klær laget av profilerte designere hele sitt liv.

Men å skifte ut garderoben med vanlige klær, er bare en av grepene Holmes har gjort. Tidligere denne måneden ble det kjent at hun også misliker navnet «Suri», som er oppkalt etter scientologiens far L. Ron Hubbards hjem i London. Hun kaller nå datteren angivelig for «Scout».

- All sminken og de upassende klærne var takket være Tom, men nå er nøkkelordet til Katie at alt skal være «normalt». Tom elsket å skjemme bort Suri og gi hun hva hun ville, men Katie har en annen oppfatning, sier kilden.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom cruise - Nektet Katie «Dawson's Creek»-comeback  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer