Nekter pressen å trykke bilder av babyen

Carla Bruni Sarkozy med krystallklare uttalelser.

KLAR TALE: - Jeg skjønner interessen fra media, og det er ikke problematisk for meg eller for min mann. Men når det går ut over barna barna, er det rett og slett umulig, sier Carla Bruni Sarkozy, som her er avbildet med president Nicolas Sarkozy. Foto: NO CREDIT
KLAR TALE: - Jeg skjønner interessen fra media, og det er ikke problematisk for meg eller for min mann. Men når det går ut over barna barna, er det rett og slett umulig, sier Carla Bruni Sarkozy, som her er avbildet med president Nicolas Sarkozy. Foto: NO CREDIT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Få uker før hun skal føde aner ikke Carla Bruni Sarkozy (43) hvorvidt hun får en gutt eller ei jente. En ting er hun imidlertid helt sikker på.

Den franske førstedamen vil nemlig nekte pressen å publisere et eneste bilde av barnet. det sier 43-åringen i sitt første intervju rundt hennes kommende baby - i TF1-programmet Sept A Huit.

- Man får ikke barn på grunn av diverse fotogallerier, sier Bruni.

Hun mener hennes posisjon som kona til president Nicolas Sarkozy har gjort henne enda mer defensiv.

- Jeg skjønner interessen fra media, og det er ikke problematisk for meg eller for min mann. Men når det går ut over barna, er det rett og slett umulig, mener hun.

Den tidligere toppmodellen er krystallklar i sin avgjørelse.

- Jeg vil gjøre mitt ytterste for å beskytte barnet, og vil aldri vise fram bilder av ham eller henne. Jeg vil aldri eksponere barnet, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kun et tidsspørsmål før hun bekrefter graviditeten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer