FRYKTER OPERASJONEN: - De kommer til å brekke fire bein og noen leddbånd i føttene mine, forteller Kelly til Us Magazine. Foto: All Over Press
FRYKTER OPERASJONEN: - De kommer til å brekke fire bein og noen leddbånd i føttene mine, forteller Kelly til Us Magazine. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter operasjon før hun blir krøpling

- De kommer til å brekke fire bein og noen leddbånd i føttene mine, sier Kelly Osbourne.

Publisert
SEHER.NO: Kelly Osbourne (26) ser kanskje ut til å være i sitt livs form etter å ha gått ned hele 22 kilo i forbindelse med den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

Men all dansetreningen har også fått alvorlige konsekvenser for 26-åringen. Fotproblemene som hun har hatt i flere år, har nemlig forverret seg.

Kelly nekter imidlertid å la seg operere, skriver Us Magazine.

- De kommer til å brekke fire bein og noen leddbånd i føttene mine. Da jeg ble klar over det, sa jeg bare «nei»! sier stjernen.

Nå vil hun utsette operasjonen så lenge som mulig.

- Jeg utsetter det til jeg har blitt krøpling. Jeg kunne på ingen måte gjort det, sier hun til magasinet.

26-åringen har slitt med problemer med føttene i flere år.

- Jeg er plattfot, og en eller annen gang i løpet av livet, rev jeg av brusk i stortærne på begge føttene, har hun tidligere fortalt til Perez Hilton.

Den eneste måten stjernen kan unngå smerter i føttene på, er ifølge nettstedet å gjennomgå en operasjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en tolvåring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer