Nekter kompisen å komme tilbake

Pengekrangel skal ha ført til full isfront mellom Jon Bon Jovi og Richie Sambora.

SIER NEI TIL COMEBACK: Jon Bon Jovi skal være sterkt i mot at gitaristen Richie Sambora får komme tilbake på scenen med bandet Bon Jovi, etter at de i april kranglet om penger. Foto: All Over Press
SIER NEI TIL COMEBACK: Jon Bon Jovi skal være sterkt i mot at gitaristen Richie Sambora får komme tilbake på scenen med bandet Bon Jovi, etter at de i april kranglet om penger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fans av rockebandet Bon Jovi (51) fikk i april sjokk, da gitaristen Richie Sambora (54) hoppet av turnéen «Because We Can» etter en krangel om penger med vokalisten Jon Bon Jovi.

Nå har Sambora ifølge nettsiden Radaronline ytret ønske om å stå på scenen igjen, når bandet torsdag skal spille konsert i nærheten av hans hjemby Woodbridge i den amerikanske delstaten New Jersey.

Jon Bon Jovi skal nemlig ikke ville tilgi sin kamerat gjennom mange år.

- Jon vil ikke la ham stå på scenen, og tar ikke engang telefonen når Richie ringer. Det er tydelig at han vil kvitte seg med Richie, sier en kilde nær bandet til nettstedet.

At bandet- som har skapt hitlåter som «Bad Medicine» og «Living on a prayer» - skal ha blitt tvunget til å avlyse flere konserter på grunn av sviktende billettsalg etter at Sambora forsvant, ser ikke ut til å bekymre frontfiguren.

- Jon er fast bestemt på å oppfylle drømmen om å kjøpe sitt eget NFL-lag (amerikansk fotball, red.anm). Penger er det eneste som hindrer ham, sier kilden til Radaronline.

Hverken Jon Bon Jovi eller Richie Sambora har foreløpig kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ:
Bon Jovi langer ut mot Justin Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer