TIL SALGS: Har du hundre millioner kroner eller så, kan dette herskapshuset bli ditt. Da får du med et platestudio og flere svømmebasseng på kjøpet. Foto: All Over Press
TIL SALGS: Har du hundre millioner kroner eller så, kan dette herskapshuset bli ditt. Da får du med et platestudio og flere svømmebasseng på kjøpet. Foto: All Over PressVis mer

Nekter kjøperen å gjøre om på palasset

Familien Beckham selger ikke for enhver pris.

SEOGHØR.NO: For 14 år siden kjøpte David og Victoria Beckham et tidligere barnehjem for 22 millioner kroner. Nå er herskapshuset med tilnavnet Beckingham Palace verdt flerfoldige ganger mer - og har både treningsstudio, platestudio, innendørs og utendørs svømmebasseng - og selvsagt en landingsplass for et helikopter.

Etter at de flyttet tilbake til Storbritannia i januar, trodde alle at det profilerte ekteparet skulle flytte inn igjen i Beckingham Palace - som ligger en times kjøretur fra London.

Men pendling er ikke noe for en som heter Victoria Beckham. Hun tok heller inn på luksushotellet Savoy, isteden for å ta turen til Hertfordshire.

Etter hvert fikk paret leid seg en luksuriøs villa i Londons eksklusive Kensington, og ifølge avisa Daily Mail er de nå på jakt etter å kjøpe et herskapshus der - eller i minst like eksklusive Mayfair.

Selv for Posh & Becks er det dårlig økonomi å sitte med to herskapshus, når det ene ikke brukes… Spesielt når de også har et stort hus i Beverly Hills, som de kjøpte i 2007.


Allerede i fjor annonserte paret at Beckingham Palace kunne bli solgt. Når de nå legger det ut for salg igjen, kommer også forklaringen på hvorfor det ikke ble solgt i fjor.

De selger nemlig ikke for enhver pris - og ikke til hvem som helst. Utviklere som vil gjøre om herskapshuset til mange små leiligheter, har fått beskjed om at de ikke trenger legge inn et bud engang.

- David og Victoria brukte lang tid på å gjøre huset til sitt, og de er villige til å vente på den riktige kjøperen som vil fortsette arbeidet deres, istedenfor noen som vil tjene penger på navnet deres, sier en kilde nær familien til Daily Mail.

Paret er rett og slett på jakt etter en familie som kan bla opp over 100 millioner kroner for et nytt hus. Og de er heldigvis forberedt på at det kan ta tid…

- De vet at det ikke er mange som jakter på et hus av denne størrelsen, sier kilden til Daily Mail.

LES OGSÅ: Dette skal den kongelige babyen hete