Nekter ham kontakt med barna

Usher risikerer å feire jul uten sønnene.

KAN MISTE BARNA: Ushers eks-kone ønsker ikke at sangstjernen skal ha kontakt med de to sønnene Usher og Naviyd.  Foto: All Over Press
KAN MISTE BARNA: Ushers eks-kone ønsker ikke at sangstjernen skal ha kontakt med de to sønnene Usher og Naviyd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For to år siden skilte popstjernen Usher (33) seg fra konen Tameka Foster (40). Paret var gift i to år og fikk sønnene Usher (4) og Naviyd (3).

Usher og Tameka har frem til nå hatt delt omsorg for barna, men nå hevder Tameka at stjernen har brutt en rekke avtaler dem imellom, og vil ta fra eks-mannen retten til å se sønnene.

Ifølge Foster har ikke Usher fått hennes tillatelse når han har tatt sønnene ut av hjemstaten. Hun mener også at eksen ikke har fått hennes godkjennelse til å ansette barnevakter, og ikke spurt henne først når han trenger noen til å passe barna.

I tillegg til disse anklagene mener Tameka at popstjernen skylder henne over 200.000 kroner i barnebidrag. Foster søker nå mer barnebidrag fordi hun mener eksens inntekt har økt siden parets skilsmisse.

Usher har tidligere hevdet at bruddet fra Tameka gjorde ham ekstra populær, men har sagt at han ikke har planer om å gifte seg igjen med det første.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Buet ut av publikum på skandalekonsert

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer